Töltés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 02:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
TV, WIFI, Biliárd, Terasz, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

Ha szeretnél, jót ehetsz,egy csomót ihatsz, biliárdozhatsz, lottózhatsz, hangosan kacaghatsz, üzleti tárgyalhatsz, zártkörű bulizhatsz :))

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: 3; Autóbusz: 8, 9-109, 17, 15-115; Villamos: 4, 6, 47, 49; Trolibusz: 83, 89

6-os villamos, 909, 914, 914A, 923, 950, 966, 979

Megközelíthető a József körút és a Baross utca sarkán

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
3.0
Összesen 7
5 1
4 2
3 1
2 2
1 1

 • Tegnap párommal itt ebédeltünk, mivel én jó 10 éve nem voltam ott, gondoltuk beugrunk, hát rosszul tettük.
  Komolyan olyan volt, mint egy kabaré. Fontos megjegyezni, hogy korán volt és 4-5 pincér jutott a kemény 4 asztalnyi (összesen max 10 fő) vendégre.

  Először kaptunk étlapot egyik pincértől, majd később odajött egy újabb kolléga, hogy kérünk e még valamit. Mosolyogva válaszoltam, hogy még valamit? Még semmit sem rendeltünk. :)
  Aztán kérdezték, hogy nekünk lesz e a kávé. Mondom nem. Eltelik 5 perc jön a pincér: 'meghoztam a kávét'.. :D
  A levest már félig megettük mire megkaptuk az italunkat, valamint bár nem kértük, de kaptunk egy második kosár kenyeret a két csésze leveshez.
  Továbbmenve én bécsi szeletet ettem, ez teljesen rendben volt. Párom járt rosszul. Ő ugyanis curry-s joghurtos pácban készült grillezett pulykát rendelt nyárson majd' 2500 forintért. Kapott legjobb esetben is 5-6 deka húst (kb 6-7 kis katona két nyárson), de a húsnak semmi íze nem volt. Nemhogy curry, de még só sem. Visszaküldettük, de itt már erősen mosolyogtunk. Természetesen nem számították fel, de a hab a tortán az volt, amikor elvitték a tányérunkat, és a szerény személyem által elfogyasztott ecetes uborkasaláta tányérjából kedves pincérünk az uborkalé egyik felét az asztalra, másikat párom cipőjére locsolta, egy határozott "Ez meg mi volt?" kérdés elsütése mellett.
  Na itt már csak azt vártuk, hogy fizethessünk és minél előbb kimehessünk.
  Miután kiértünk az étteremből, az utcán úgy elkezdtünk röhögni, hogy majdnem kifeküdtünk.

  Ezt max egy Benny Hill vagy Gálvölgyi szintű műsorban tudnám elképzelni, mint éttermi kiszolgálás, nemhogy egy mondhatni nívós helyen.

  Lehet csak mi nyúltunk mellé, de szerintem 5 pincér ki kell tudjon szolgálni hibátlanul 4 asztalnyi -max 10 főnyi- embert.

  ·
  0
  Jelentés
 • Elkövettem azt a hibát, hogy a Stex Házban próbáltam enni. Nem ajánlom senkinek sem.
  A rántott camambert falatok a Tesco gazdaságos gyorsfagyasztott termékek szintjén mozognak, az áfonyamártás vízzel higított gyári lekvárszerűség, amiben több a tartósítószer és az aroma, mint a gyümölcs...
  Annyi pozitívum van, hogy a csapolt sörük normális.

  ·
  0
  Jelentés
 • A Stex házban már többször megfordultunk. A pincérek gyorsak, a szakács jól főz, az étterem kialakítása nekem tetszik. Kicsit zsúfolt, de legalább sokan elférnek. Egy hely, ahova szívesen beülök csak egy pohár sörre is.

  ·
  0
  Jelentés
 • A kiszolgálás gyors, kedves, az árak korrektek, az ételek finomak. Részemről minden rendben volt, de meghitt vacsorákhoz nem ezt a helyet ajánlanám mert ahhoz túl nyűzsgő.

  ·
  0
  Jelentés
 • Immáron 7 éve, hogy a kedvenc helyem lett, de az utóbbi 3-4 éveben erős romlást érzek, a különösen a kiszolgálást illetően. Szinte küzdeni kell a pincérért, nem vesznek észre, egyikük konkrétan bunkó, faragatlan, nem tudja a határokat.
  Az ételekben nagy a szórás. Ha akarnak tudnak finomat, de tudnak csapnivalót is.
  Pizzát nem itt lehet enni a legjobbat, de elmegy
  Levesek: a hagymaleves cipóban isteni TUD LENNI. De kaptam már olyan száraz cipóban is, hogy kopogott!!! Botrány!
  A stex tál rendben van, mint ahogy a legtöbb frissen sült is
  Ami a hangulatot illeti, jó, de ha sokan vannak, nem mindig hallani ki mit mond, a Pince helyiségben, pedig lehetetlen megérteni egy kisebb asztal másik végénél üli barátunk szavát, mert annyira zajos, ha sokan vannak lent.
  Ebéd... Nos aki nem dohányzik, annak télen nem ajánlom, mert a szellőző nem birkózik meg a füsttel, a nem dohányzó rész pedig egy vicc, gyakorlatilag egy sötét kis lyuk. Viszont, ahogy véget ér a hűvös idő, abszolút ajánlott kategória

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Stex Ház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás