Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 18:00 - 05:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi
Zene típus:
Pop, Elektronikus, Dance
Felszereltség:
TV, Terasz, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

Hét egység kapott helyet az épületen belül, így mindenki megtalálhatja az egyéniségének leginkább megfelelő helyszínt, legyen szó akár egy baráti vagy üzleti vacsoráról, rendezvényről vagy akár egy hétvégi buliról.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 8
5 2
4 2
3 2
2 0
1 2

 • Hatalmas csalódás volt... Az internet oldalon külön felhívják a figyelmet, hogy ez nem valami túristáknak szánt "magyarosch" étterem, hanem a magyaros és sváb gasztronómia fellegvára. Az árszint is ennek megfelelő, ezért aztán nagy várakozással telve hívtam meg egy magas beosztású kulcspartneremet és európai nagyfőnökömet az étterembe.
  Mindjárt az elején kiderült, hogy az asztalfoglalásunk nincs meg, szerencsére mégis volt asztal, ugyanis az étterem töküres volt.
  Az étlep meglehetősen szűk, bár valóban nem egyhangú.
  Az ételeket egyszerűen a "semmi különös" jelző írja le igazán, a kecskesajtos saláta előétel kifejezetten ízetlen, a sajt kissé gyanús volt. Az adagok a beharangozóval ellentétben nagyon kicsik. A kiszolgálás nem különösen udvarias, a tálalás igénytelen, Egyetlen vékony papírszalvétát spendíroznak meg fejenként, azt is be kell osztani, a desszerthez sem jár új, a palacsintából kifolyt lekvárt a táskából két újjal előpiszkált papírzsebkendővel lehet felitatni.A palacsinta minősége egyébként pontosan megfelel a Dagály strandfürdőben a hetvenes években kaphatónak, bár ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz lett volna. A pincér nem bőbeszédű, és főleg nem ajánl semmit, különösen nem néz oda rendszeresen, hogy nem szomjaztak-e meg a vendégek, pl. az ominózus palacsintára. Ehhez képest a számla végösszege bődületes, de hát a tanulságot meg kell fizetni: ide sem jövünk többet!

  ·
  0
  Jelentés
 • Gratulálunk a finom tyúkhúsleveshez, a finom szűzérméhez és a desszertekhez.
  Többször ebédeltünk már a Pancho éttermükben, általában szombatonként kora délután. Soha nem csalódtunk sem a személyzetben, sem a hely igényes kialakításában. Szeretjük, amikor nincs teltház, ezért nyugodt és kultúrált körülmények között tudunk Náluk enni.
  Egyszer a 200 éves pincéjükben vacsoráztunk, de az részünkre csalódás volt, bár mi egy picit fűszeresebben eszünk, mint az átlag, de ez az igazság.
  Ha legközelebb megyünk, akkor is a Pancho-t választjuk.

  ·
  0
  Jelentés
 • Igazán impozáns látvány...Fényes, puccos és sznob... Azért van benne fantázia. Ha valaki celebekkel akar találkozni, itt biztos talál belőlük néhányat:-)

  Belépve egy modern, csillogó helységben találtuk magunkat. Szép volt, elegáns volt, de nagyon rideg. Néhány ismert embertől és a személyzettől eltekintve nem sokan tartózkodtak az étteremben. Ami a legjobban tetszett, az a villa formájú ajtónyitó volt. A falakon mindenhol plazmatévék. A háttérben kellemes zene szólt.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Symbol Italian Fusion

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás