Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!


Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 21:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló


Értékelések

Értékeld Te is
4.4
Összesen 7
5 5
4 0
3 2
2 0
1 0
 • Szerintem nagyon jól főznek és az áraik is megfelelőek!

 • Sajnálom, hogy főleg a rossz tapasztalatú vendégek éreznek belső kényszert a vélemény-nyilvánításra. Én a jótapasztalatú vendégek sorát erősítem. Sokadszor ülünk be a Szélmalomba, és mindig jóllakottan, elégedetten kelünk fel. Ez főleg a 2 személyes, szemet gyönyörködtető, ínycsiklandó szárnyas fatálnak is köszönhető, amin minden megtalálható a töltött csirkemelltől a libamájig, és 3-an sem tudtuk mind megenni, maradt otthonra is. A pincérek udvariassága és előzékenysége sem megkérdőjelezhető. Már a második érkezésünkkor emlékeztek, hogy hol szeretünk ülni. Az egész helynek van egy hangulata a kis sugárirányban álló kuckókkal, faasztalokkal, pici ablakokkal a vastag falakon. Ma is megyünk.

 • Kedves , figyelmes, kiszolgálás,az ételek minősége és mennyisége kitűnő volt.
  Jól éreztük magunkat!

 • Az ételválaszték szegényes, mondhatni fantáziátlan; 12 egy tucat az étlap. A belső kialakítás hangulatos, de a nyári hőség kellős közepén nincs se légkondi, se ventillátor (a 21. században vagyunk!), a legyek pedig szállnak vendégre, ételre válogatás nélkül.
  Szoc-reál WC az épületen kívül, az udvarban.
  A kiszolgállás átlagoasn udvarias, ám a pincérek teljesen hülyének nézik az embert; szándékosan félrehallják, hogy mennyiből kérek vissza; így az hallgatólagos 10%-os borravaló helyett majd 20%-ot "csaltak" ki belőlem. Vitának helye nincs, a pincér-megelőzendő a reklamációt- villámgyorsan sarkon fordult és eltűnt... No comment.
  Így az összbenyomásom NEGATÍV. Egyébként is a városon kívül van és az épületen kívül igazán semmi extra nincs a helyben, legfőképpen az ételek nem, és a pincér akciójának köszönhetően drágának is tartom. Én biztos, hogy nem megyek oda többet.

 • Az elmult napokban jártam a barátaimmal ebben a csárdában.Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással és az étellel egyaránt.


Értékeld Te is!

Szélmalom Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szélmalom Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás