Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria, Olasz
Felszereltség:
Kártyás fizetés

Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
3.2
Összesen 5
5 1
4 2
3 0
2 1
1 1

 • Régóta rendelünk pizzát az étteremből, de ma ültünk be először. A pizzákkal rendszerint elégedettek vagyunk, bár a páromnak néha kicsit nyers a tészta, de nekem így ízlik. Szóval ma ültünk be először, nagyon kedves, udvarias kiszolgálás, finom étel, az ár sem vészes, maximálisan elégedettek vagyunk.

  ·
  0
  Jelentés
 • Több éve ismerem az éttermet. Sokáig nem voltam, ígérem, soha többet nem is megyek. Sőt minden ismerőst lebeszélek. Régen is lepusztult, koszos, hideg volt, azóta sem változott semmi. Nem elég, hogy kiesik a város központból, elég kétes helyen van. Ehhez képest drága, semmi új étel nincs, ráadásul íztelen, bár nagy adag, de ehetetlen. Még a város központban a legdrágább helyen is olcsóbb egy menü. Olyan hangulata van mint egy menhely, a falak koszosak, rideg. Mire kiér az étel hideg.
  Már ideje volna vagy bezárni, vagy az egészet felújítani. Az étlap még mindig ugyanaz, unalmas. Ennyi év alatt semmi új nem jutott a szakács eszébe? Szánalmas.

  ·
  0
  Jelentés
 • Félve tértünk vissza a valaha törzshelynek számító Szicíliába, de nyugodtan tesszük legközelebb is, az átalakítás jót tett a helynek, és lehet hogy csak véletlen, de szerencsénk volt nem összefutni azzal a pincérrel, akiről sokaknak nincs jó véleményük.
  A kiszolgálás nagyon kedves volt, külön köszönet érte, és kitartást a hölgynek :) Az igazsághoz hozzátartozik egy apró malőr, rossz pizzát hozott ki, de 5 perc alatt orvosolta a dolgot. A megfelelő menü is jól elkészítve (=rendesen megsütve, nem félig nyers tésztával). Mindezt végig jókedvűen, fülig mosollyal, ami a mi kedvünket is feldobta a zord télben, nyugodtan kijelenthetjük, hogy új etalont tarthatunk számon a személyében! Remélem vele futunk össze legközelebb is...
  A felső tér mostani kialakítása is szuper, bár kicsit hiányoltam a "varrógépeket" :) a sarokhely kialakítása jó ötlet volt.
  Az egyetlen rossz hangulati elem a zene, talán kicsit felül kéne vizsgálni a jelenlegi "kínálatot". Az étterembe nemcsak viván nevelkedett tinik járnak, másfajta zenével még jobban fel lehetne dobni a helyet.
  Ahogy mondtam, a korábbi rossz tapasztlatok miatt ódzkodtunk az újabb látogatástól, de már a következőt tervezzük :) Így mindenkitől megérdemel a hely mégegy (ha nem több) esélyt...

  ·
  0
  Jelentés
 • Fel vagyunk háborodva. Hatan fogyasztottunk az étteremben.Négyen ebédeltünk (4 főétel,4 köret, 1 saláta) , hatan italt fogyasztottunk, mindannyian üdítőt. Számlázásnál viszont 5 főétel szerepelt , amit a helyszínen nem vettünk észre. Jóhiszeműen csak a főösszeget néztük meg, s fizettünk, borravalóval megtoldva. Legközelebb nem követjük el ezt a hibát.
  Sőt oda sem megyünk, ismerőseinket pedig lebeszéljük az étteremről.
  (Megjegyezzük, az étel jó volt.) Nyugta sorszáma:0043

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Szicília Pizzéria
A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás