Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Tettye Vendéglõ Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festõi környezetben.
E városrész és a vendéglõ neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: 'tekke') használták.
A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek, és majálisnak szolgált helyszínéül.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 8
5 4
4 0
3 1
2 0
1 3

 • Évek óta ott tartjuk az érettségi osztálytalálkozónkat. Idén a 49-diket. A kaják finomak, a pincérek kedvesek. Ha csak sétálunk egyet, akkor se megyek tovább, amíg meg nem pihenek egy kicsit ott egy pohár bor vagy sör mellett.
  Szerintem Pécs legjobb és legszebb helye.

  ·
  0
  Jelentés
 • Tettye restaurant is on my home patch - I have lived in the area for more than 35 years. In that time a person develops favourites; the problem with some restaurants is that sometimes quality can be very good one day and not so good the next. Not so Tettye! It is one of the most reliable restaurants I have ever visited, and for its large size one of the friendliest. Everyone I have ever taken has loved it and remembers it years later. And if you are planning a private party or a conference, onsite or off, then do not hesitate - Tettye is simply the best!

  ·
  0
  Jelentés
 • Nem is értem az előttem értékelést leírókat. Csodálatosan finomak voltak azételek.
  A kiszolgálók gyorsak és kedvesek voltak. Az étlapon nagyon bőséges a választék.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  ·
  0
  Jelentés
 • Szakadó esőben tértünk be az étterembe, amit kedves szállásadóink ajánlottak.
  A kabátoknak nem volt fogas!
  A kiszolgálás megfelelő volt, az étel finom és bőséges (kérésre be is csomagolták amit nem tudtam megenni). A számlánkon viszont olyan étel is szerepelt amit nem kértünk és nem is fogyasztottunk el. Sajnos már csak a szállásunkon vettük észre ezt a csalást,de rögtön el is döntöttük, hogy másnap máshol vacsizunk.
  Mindenki jó nézze meg a számlát kifizetés előtt!

  ·
  0
  Jelentés
 • Mi Eger környékén élünk, de minden évben pécsen nyaralunk és a nyaralás alatt csak is kizárólag ebben a hangulatos étterembe járunk. Már több helyet is próbáltunk mert sajnos szombatonként nem mindíg tudnak minket vacsorával fogadni a zártkörű rendezvények miatt. Mi ezzel az étteremmel vagyunk a legjobban megelégedve. Azt nem mondom ,hogy a legolcsóbb de nem is drága és hatalmas adag ételeket szolgálnak fel. Nem lehet éhesen onnan eljönni!!!
  Az ételek nagyon finomak, a pincérek igazán kedvesek és a hely nagyon hangulatos.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Tettye Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás