Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Tettye Vendéglõ Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festõi környezetben.
E városrész és a vendéglõ neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: 'tekke') használták.
A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek, és majálisnak szolgált helyszínéül.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
4.0
Összesen 6
5 4
4 0
3 1
2 0
1 1

 • Évek óta ott tartjuk az érettségi osztálytalálkozónkat. Idén a 49-diket. A kaják finomak, a pincérek kedvesek. Ha csak sétálunk egyet, akkor se megyek tovább, amíg meg nem pihenek egy kicsit ott egy pohár bor vagy sör mellett.
  Szerintem Pécs legjobb és legszebb helye.

  ·
  0
  Jelentés
 • Tettye restaurant is on my home patch - I have lived in the area for more than 35 years. In that time a person develops favourites; the problem with some restaurants is that sometimes quality can be very good one day and not so good the next. Not so Tettye! It is one of the most reliable restaurants I have ever visited, and for its large size one of the friendliest. Everyone I have ever taken has loved it and remembers it years later. And if you are planning a private party or a conference, onsite or off, then do not hesitate - Tettye is simply the best!

  ·
  0
  Jelentés
 • Nem is értem az előttem értékelést leírókat. Csodálatosan finomak voltak azételek.
  A kiszolgálók gyorsak és kedvesek voltak. Az étlapon nagyon bőséges a választék.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  ·
  0
  Jelentés
 • Szakadó esőben tértünk be az étterembe, amit kedves szállásadóink ajánlottak.
  A kabátoknak nem volt fogas!
  A kiszolgálás megfelelő volt, az étel finom és bőséges (kérésre be is csomagolták amit nem tudtam megenni). A számlánkon viszont olyan étel is szerepelt amit nem kértünk és nem is fogyasztottunk el. Sajnos már csak a szállásunkon vettük észre ezt a csalást,de rögtön el is döntöttük, hogy másnap máshol vacsizunk.
  Mindenki jó nézze meg a számlát kifizetés előtt!

  ·
  0
  Jelentés
 • A barátnőmmel ebédeltünk volna ma itt, farkas éhesen érkeztünk 12:30-kor. Nem gondolom, hogy előre köszönnöm kellene a pincérnek egy ilyen étteremben, de most mégis megtettem, hátha akkor észreveszik, hogy megérkeztünk. Nem sikerült. Kb. 10 perc után ledobtak elénk két étlapot, de azt, hogy mit szeretnénk inni, nem kérdezték meg. Miután becsuktuk az étlapokat, jelezve, hogy sikerült választani, ránk se hederítve asztalokat szedtek le (a mellesleg félig üres étteremben, mintha akkora szükség lenne azokra az új terítékekre), nevetgéltek, és láthatóan nem volt semmi dolguk. 1:10 körül meguntuk a várakozást, felálltunk, és hazajöttünk. Egész hazaúton döbbenten vezettem, nem történt még meg velem egy étteremben sem, hogy nem szolgáltak ki még csak itallal sem. Értékelném az ételt csillagokkal, ha lenne mit... Köszönjük szépen!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Tettye Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás