Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Ma már egy tradícionálisnak számító kisvendéglő, mely a háború előtt is üzemelt. A helyi és környékbeli német ajkú közösség törzshelyeként működött.
1982 óta a jelenlegi vezetéssel üzemel, melynek célja a régi hagyományok megőrzése (kockás abrosz). Az évek során családok és kisebb társaságok kedvenc helyévé vált.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
3.8
Összesen 6
5 3
4 1
3 1
2 0
1 1

 • Vendégként nem tudok véleményt nyilvánítani. De mint ott dolgozó, betanuló lenne hozzá fűzni valóm az ott tapasztalt körülményekhez. A nagyon kedves tulajdonos házaspár igen türelmesen, hozzáértően , a megfelelő körülmények megteremtése mellett, próbálta megtanítani a szakma rejtelmeit. Sikerült pontosan nyolc napig kitartanom mellettük. Még egyszer kiemelném azt a végtelen türelmet, odaadást , segíteni akarást, amit irányomban tanúsítottak. Még egy alkalommal meg is dicsértek. Köszönöm! Végtelenül tanulságos nyolc napot töltöttem el ebben a kedves munka közösségben. Bocsánat még a séf úrról. Végtelen egyenes, mindig felvállalta az elkövetett hibáit és igen segítőkész. Jól főz. Nem egy műszaki ember, de remélem hamarosan lesz utódom aki kinyitja neki a gazdasági bejáratot, hogy minél hamarabb eltudja kezdeni a jobbnál jobb finom ebédeket főzni. Köszönöm!!!

  ·
  0
  Jelentés
 • 2016.július 30. esküvőn a Tirol étteremben Bp.III. Lajos utca 33.-ban 30 éves pár rokonaiként szenvedtünk 8 órát 50 fős esküvőn klimás helyen megbolondultunk 30 fok feletti párás melegben és izzadtunk mint a ló. Kb. 5. kérésemre nagy dirrel durral kegyesen bekapcsolta a pincér a klimát,nyitott föbejárati ajtó mellet nyitott ablakok melett.BOLONDOK ! SENKINEK Nem ajánlom a helyet ! ! !

  Ui: Még mindig aro mákájú gyümölcslének mondott borzasztóval
  hergelik a vendéget ! (Vagy penny-s vagy Tesco mutatvány !

  Este 9-kor elfogy a kéztörlő a WC-ből....

  50 főre 1 db ! ! ! pincér szolgál ki egy esküvő egész este szalad 1 perc pihenője NEM volt....!!! A kaja 10-es skálán gyenge 4-eske

  A legfontosabb UTÓIRAT a "főnök úrnak" : szégyelnék a vendéglős ősei...

  "Kicsi sváb fogtechnikus - Vegyél új klimaberendezést és a régit pedig lövesd le a falról a helyi Fővadászmeter Úrral,mert semmit nem ér,a suzukimba jobb a klima !

  Nem lehet megrohasztani egy 50 fős társaságot egy esküvőn azért
  ,mert te SPÓROLSZ ! ! ! Lehet,hogy itt az idő abbahagyni a vendéglátosdit.... Eszméletlen pipa vagyok és még voltunk igy egynéhányan !

  ·
  0
  Jelentés
 • Tisztelt Vendéglő

  Barátainkkal régóta járunk Önökhöz, mindig nagyon kellemesen éreztük magunkat. Kívánom Önöknek és Magunknak is hogy ez még sokáig így legyen.
  Üdv: Gábor és Kati

  ·
  0
  Jelentés
 • Anyák napját ünnepelni mentünk hármasban a vendéglőbe, egy szép májusi délutánon. Asztalt előre foglaltunk, mert szóltak, hogy vasárnaponként (talán a 20% - os kedvezmény miatt) sokan lesznek. Így is történt a dolog.
  A vendéglő kívülről és belülről is igazi óbudai "kisvendéglős". A svábos hangulathoz a falra festett német nyelvű feliratok is hozzájárulnak. A vendégek kiszolgálását egy idősödő pár (talán a tulajdonosok?) látták el, igen szívélyesen, de szemmel láthatólag nehezen bírva a fokozott tempót. Bevallom, a sváb konyha sosem volt a kedvencem, a vendéglőt sem én magam választottam, de a honlapjukon találtam az ízvilágomnak megfelelő fogásokat.
  Amint a felszolgáló kihozta az étlapot, azzal együtt közölte, hogy mik azok az ételek, amik már (d.u. 1 órakor!) elfogytak! Ezzel fel is sorolta mindazokat, amiket előzetesen otthon kiválasztottunk. Talán a tulajoknak el kellene gondolkodniuk azon, hogy nagyobb mennyiségű magyaros ételt készítsenek és pl. kevesebb savanyú tüdőt. Gondoltam, nincs más előre, mint hátra, rántott húst otthon is tudok enni, jöjjenek hát a svábos kaják. Az italválaszték is igen szegényes volt. Az ember azt várná egy ilyen helyen, hogy jófajta osztrák, német sörök lesznek csapon, ehelyett kizárólag Beck's volt, így hát azt rendeltem. Hamar meg is bántam. Bár nem sokszor iszom Beck's sört, de ez kifejezetten gyenge, vízízű volt. Ennél még az üveges Lóbányai is jobb. Erőlevest rendeltem maceszgombóccal. Kb. 15 perc múlva meg is érkezett, kis csészében, kevés zöldséggel, langyosan, egy maceszgombóc úszkált benne. Maga a lé íztelen, még sózás és borsozás után is, mintha csontot vagy húst sose látott volna (talán túlságosan felöntötték) - átlag alatti.
  A második fogásnak alpesi borjúsültet rendeltem steak burgonyával. Ez valami olyasmit takar, hogy a sült borjúhúsra valamilyen füstölt húst tesznek, erre savanyú káposztát (mi mást) és ezt befedik sajttal. Erre még a leves után újabb 15 percet kellett várni. A felszolgáló - tulajdonos hölgy kb. 5 perc eltelte után-igen előzékenyen- jelezte, hogy még sülnek az ételek. A második jó adag volt, bár díszítésre szegényes, és ez igaz volt a többiek által rendelt ételekre is. Ízre közepesnek mondanám, nem volt rossz, de felejthető. Uborkasalátájuk is hasonló. Bátyám kijevi pulykamellet rendelt, ő is közepesnek minősítette. Édesanyám rántott pontyfilét rendelt tartármártással és igen rossznak, száraznak találta. Desszertnek tiroli almás rétest rendeltem vanília öntettel, a bátyám Gundel palacsintát. Ettem már jobb almás rétest is, de jól ment hozzá a vanília öntet, közepesre értékeltem. A bátyám szerint viszont borzalmas volt a Gundel. A tölteléket "kifelejtették", nagyon erős rum aroma, és nem is volt kellően édes (talán ezt is savanyítják :-).

  Sokan járnak a helyre és biztosan szeretik, de minket nem fogott meg. Sem a hangulat, sem az ételek. A húsz százalékos vasárnapi kedvezménynek hála az ár-érték arány kicsit javult. A hely egyetlen pozitívumának a figyelmes és udvarias kiszolgálást találtuk.

  Azoknak ajánlom akik nagyon kedvelik a svábos ételeket és miliőt.

  Ui: A tulajdonosoknak szól, hogy egy ilyen árfekvésű és színvonalú étteremben NEM ILLIK "Aro" márkájú, minősíthetetlen ketchupot műanyag flakonban kivinni az asztalhoz!

  ·
  0
  Jelentés
 • Jó hangulatban ettük degeszre magunkat a Tiroli vendéglőben, amit a hely hangulata, és a kiszolgáló kisasszony kedvessége csak fokozott.
  Az ételek jó áron vannak (Tiroli húsleves, Kijevi pulykamell, Tiroli tál, Somlói galuska, amit mi rendeltünk), és bár nem egészen az én ízlésvilágom, de ettől még finomak és bőségesek. Az, hogy az italért nem kellett fizetni (szombati akció), az külön jó pont.
  A mosdó helyiség igényes, az üveg mosdó ötletes, csak nem a legszebb.
  A zene nagyon jó, csak kicsit hangos volt.
  Ezektől az apróságoktól eltekintve csak ajánlani tudnám az éttermet.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Tiroli Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás