Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 19
5 12
4 2
3 1
2 4
1 0

 • 180-185 cm felett nem ajánlott! A csapatban hárman is voltunk így az öt fő között, a többit hölgyek alkották.
  Sajnálom, hogy ezt kell írnom de roppant kényelmetlen az étterem box ülései. Kb. 20-30 percet lehet bírni feszengés nélkül. A lábadat magad alá kell szedni mert különbem a vízbe ér. Két mozgó, kemény deszka a farcsont alatt, combrész nincs alátámasztva, a függőleges támla a hátsó szomszéddal egy darab. Mindez kissé ferde külső irányban, tehát kész felüdülés volt kimenni sétálni plusz élvezni a friss levegőt mert egy kicsit fülledt volt a beltér.
  Az étel jó volt és kiadós, a pincér gyors és udvarias. Azért írok jó jelzőt mert nem kitűnő. Sokfélét rendeltünk, minden finom volt kivéve egy-két köret, pl. a libacomb melletti hagymás törtburgonya egy kissé savanykás volt és (többen megkóstoltuk) nem tudtuk, hogy miért. Ez a serpenyőbe maradt. Ezen az árszinten azért erre figyelni kell. Étel 4 csillag, komfort 2 átlag 3 csillag

  ·
  0
  Jelentés
 • Hatan érkeztünk. A félhomályban a cirkalmas (szakadt) étlap alig olvasható.
  A köretként kihozott sült burgonyát kézzel kellett enni, mert annyira száraz volt, hogy villára szúrni nem lehetett (mint a chips, csak égett barna volt). Éhesek maradtunk. Nullkalóriás üdítő nincs.
  A külsőség, a hangulat ötös. Az ételek felejthetőek.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az egyik kedvenc éttermem. Az egész hely tematikája nagyon jó - patakok és teknősök az asztalok alatt, a kincses ládában kihozott evőeszközök, a kalóztörténetes étlap, ... - le a kalappal.
  Az ételek is nagyon finomak - köretként a bugonyafánk tökéletes volt - és kiadósak. Italként limonádékat és szörpoket ittunk, ezek is jók voltak.

  ·
  0
  Jelentés
 • A sok negatív értékelés ellenére kipróbáltuk az éttermet és semmi olyat nem tapasztaltunk mint az előttem író örök elégedetlenek. Négyen mentünk, igaz abból 2 gyerek. Mi is az állított négyszemélyes asztalhoz lettünk irányítva, de csodák csodájára egy oldalon is elfértünk volna (két pad egymással szemben). Ja azt kell tudni , hogy mi átlagos testalkattal rendelkezünk :) . Előttünk és mögöttünk is hatan ültek kényelmesen. Mid két felszolgáló maximálisan kedves, segítőkész, udvarias, mosolygós volt, még akkor is mikor a kisfiam beleejtette a villáját a tóba. Két személyes tálat bátorkodtunk rendelni négyünknek. A pincér hölgy megnyugtatott: biztosan elég lesz, sőt... Igen, kihoztak egy kb. 80 cm-es fatálon rengeteg gyönyörű ételt. Nem a megszokott rántott hús, cigánypecsenye, csirkemell párolva , rizibizi és sült krumpli ágyon. Hanem (számunkra) nem mindennapos ételek és köretek a maximális minőségben és pompában. Annyira elég volt az étel -hangsúlyozom a kétszemélyes tál- hogy másnap még ebédet sem kellet főzzünk. Nem tudom hogy az előttem szólók melyik étteremben voltak?! Mi a TORTUGA-ban. Elég volt másfél óra a főétel és a desszert elfogyasztására, a teknősök a halak és a remek berendezés tüzetes átvizsgálásra is. Ezek után csak ajánlani tudom annak aki egy kicsit "más" étteremre vágyik.

  ·
  0
  Jelentés
 • 2017. január közepén 6 fő részére foglaltunk asztalt, de már foglaláskor kérdezték - "meddig akarunk maradni"? ? ? ? ! ! Megérkeztünkkor 6 főnk ellenére egy 4 fős asztalhoz bezsúfoltak bennünket, kértünk átültetésünket, de válasz: nincs hely! Hatan hatféle ételt rendeltünk, a húsadagok minden ételfélében nagyon kicsik voltak, ellentétben a garnirunggal, amely ugyan dupla adagokat tartalmazott, ám mindegyik pl.
  a burgonyásgombóc kemény, "bodag" és íztelen volt,így nagyrészüket visszaküldtük. A rántottsajt is hidegen érkezett és kismennyiségben. A többi húsféle is langyos volt, nem az étteremben elvárható finom friss forró étel. A ropogósnak rendelt csülköt meg újramelegített, ehetetlenül kemény páncélban hozták ki, így azt mivel annak kultúrált fogyasztása az étteremben alkalmatlan volt, megkértük a pincért, hogy csomagolják be, majd otthon megbirkózunk vele. Mivel még "lejárati" idő előtt távozni készültünk, számlánk kifizetésekor kértük a becsomagolt csülköt, melyre a pincér sajnálattal közölte, véletlenül bedobták a konyhai maradványok közé. ! ! ! ! ! ! ! ! Elvártuk volna kárpótlását, - de csak sajnálkozást kaptunk. Ezek után soha többé nem megyünk a Tortugaba, és nem is ajánljuk senkinek!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Tortuga Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás