Töltés
Bejelentkezés

Értékelések

Értékeld Te is
4.6
Összesen 5
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0

 • Mi nagyon szeretünk odajárni! :-) A választék mindig megfelelő és finom. A pincérek nagyon udvariasak. Nagyon jóleső és elegáns, hogy mindenkit felkísérnek a helyére.

  ·
  0
  Jelentés
 • Látogatásunk napján az étterem teljesen tele volt, ennek ellenére a pincérek 120%-on teljesítettek. Az ételek ötletesen összeállítottak voltak, azonban sajnos minden általunk megkóstolt fogást el volt sózva. Ennek ellenére bátran ajánlom mindenkinek ezt az éttermet!

  Már több alkalommal megfordultam az étteremben, legutóbb egy családi összejövetel alkalmával. A pincérek rendkívül segítőkészek és igazi profik.

  Az ételek tálalása, összeállítása és íze is megfelel az elvárásoknak, a vega ismerősök is jól tudtak lakni. :) Az italválaszték is minden igényt kielégített, klassz, hogy alkoholos termékek is benne foglaltatnak az árban.

  Az étterem belső kialakítása számomra kissé sötét és zsúfolt, de nem annyira, hogy ne vágynék vissza egy újabb vacsorára. :)

  ·
  0
  Jelentés
 • Kitűnő ételek, udvarias pincérek. Az ár-érték arány nagyon jó, mindig találunk rengeteg kedvünkre való fogást. Gyakran járunk a Trófea Grill étterembe, és nagyon szeretjük. Az egyetlen probléma, hogy a dohányzó-nem dohányzó részt jobban el kellene különíteni.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Trófea Grill Étterem Zugló

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás