Töltés
Térkép jelölő

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00 - 23:00
Kedd: 10:00 - 23:00
Szerda: 10:00 - 23:00
Csütörtök: 10:00 - 23:00
Péntek: 10:00 - 23:00
Szombat: 10:00 - 23:00
Vasárnap: 10:00 - 22:00

Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Üdülési csekk

Felszereltség

 • Terasz
 • Parkoló
 • Kártyás fizetés

Kapcsolat és megközelíthetőség

Villamos: 50, Busz: 36, 93, 93A, 236, 236A

950, 950A

A Kossuth Lajos térnél.

Értékeld Te is!

Új Tündérkert Étterem

Értékelések

 • kritikus75@freemail.hu

  Látogatásunkkor az egyik étel romlott volt. Eleinte azt hittem halszósszal van leöntve a húsom, majd töprengtem, hogy a szakács valóban így gondolta finomnak az ételt, és nekem mondjuk csak nem ízlik az ő ízlésvilága, vagy egyszerűen csak rossz az egész. Végül jó pár falat és szaglászás után, az utóbbi mellett döntöttem: rossz. Akkor vált bizonyossá, hogy rossz, amikor elértem a göngyölt hús széléhez, mert ott már rossz szaga volt a húsnak, ezt addig nem lehetett a fűszerektől és a szósztól érezni. Addigra azonban már kb. az étel fele elfogyott. Tanakodtunk, hogy így visszaküldjük-e, végül nem tettük, mert az volt az érzésünk, hogy csak magunknak csinálnánk vele a bajt: a pincérek bár korrektek voltak, nem voltak túl szívélyesek, és egyszer sem érdeklődtek, hogy ízlik-e stb. Az volt a rémképünk, hogy majd hangosan bizonygatni kezdik, hogy nincs ezzel semmi baj, aztán már az egész étterem minket néz, és ehhez semmi kedvünk nem volt. Igyekeztek letudni a sok vendéget, ebből mondjuk arra következtettünk, hogy lehet, hogy ez az eset véletlen, mert ha mindig romlott lenne az étel, biztos nem jönnének ide annyian. A fizetésnél sem kérdezték, hogy ízlett-e, jól éreztük-e magunkat. Így hagytuk az egészet.
  Szerintem egy kicsit felül van árazva.
  Amúgy a hely kellemes, az étterem szép, de még egyszer nem megyünk vissza. Minek kísérletezgetni, inkább más étternet próbálunk ki legközelebb.

  ·
  Jelentés
 • Kiss Attila

  Nagy társasággal voltunk, az ételek nem voltak jók, a kiszolgálásra volt panasz, nem a részemről, a sör jó volt, a tálalás szép, a hely is nagyon szép. Az ételek nem olyan jók mint amennyit elvárnék ezért az árért.

  ·
  Jelentés
 • Fekete Gita

  Sajnos nagy volt a csalódásunk, mivel a meghirdetett 50% kedvezmény helyett csak 20%-kal fizettünk kevesebbet.
  Hiába volt udvarias és gyors a kiszolgálás, finom az étel, igencsak elvette a kedvünket attól, hogy jövőre részt vegyünk bárhol a meghirdetett éttermek közül a torkos csütörtök akcióban.

  ·
  Jelentés

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Rendben