Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
4.1
Összesen 9
5 4
4 3
3 1
2 1
1 0

 • Szép belső, udvarias kiszolgálás, finom és bőséges adag ételek. Nem extra ételek, de finomak.
  Tisztaság, kellemes, a hely hangulatához illő zene.
  Mindezek mellett árban maximáslisan korrekt!
  5*!!!

  ·
  0
  Jelentés
 • 2015. decemberében voltunk a párommal az étteremben. A pincérek figyelmesek, az étterem hangulatos, kellemes zenével. Az ételek kiválóak és bőségesek voltak. Semmi kivetnivalót nem találtam sem a kiszolgálásban, sem a az étel minőségében, így csodálkozom az előző negatív hozzászólásokon, és sajnálom, ha nem voltak kellemes tapasztalataik.Voltam már néhány helyen, így én ezt az éttermet jó szívvel ajánlom a barátaimnak!

  ·
  0
  Jelentés
 • Ez a régi iskola, van aki szereti, van aki nem, ízlés dolga. A pacal viszont kivételesen finom, de nem árusítják! Nyáron azért nem, mert nyár van, télen meg azért nem, mert a Főnök most nem akarja. A pincérek szerint nyáron is a Főnök miatt nincs az étlapon. Nem tudom, ki a Főnök, de biztos, hogy nem jó vendéglátós szakember. Lenne egy fogása, amelynek kedvelői messze földről is eljárnának hozzá, mert olyan jó, a Főnök meg mintha szégyellné, folyton kapkodja az étlapról. Lehet persze, hogy a pincérek csak vakítanak, a Főnök meg nem is tudja, mikor van pacal, mikor nincsen, de akkor ki vezeti ezt az éttermet?

  ·
  0
  Jelentés
 • Az étterem próbál évszázadosnak tűnni, miközben egy hetvenes évekbeli ház alján található. A falakon mindenféle régiség, a citerától a Nagy-Magyarország térképig.
  Az ételek neve hangzatos, sajnos a minőség csapnivaló. Érdekes felfedezni, hogy az Újházy tyúkhúsleves és a marhacsontleves egy fazékban főtt... Itt még az adagok nagysága számít, az íz és a minőség nem.
  A kiszolgálás semmilyen, a pincéreket nem érdekli a vendég.

  ·
  0
  Jelentés
 • Hétvégén ebédeltünk ebben a szegedi étteremben. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet pedig kedves. Egyetlen kifogásom, hogy belépésünkkor köszönésünket nem fogadták és nem kísértek bennünket asztalhoz, de ez valószínűleg az ünnepi csúcsforgalomnak a számlájára írható. Az ételek szerencsére kárpótoltak!

  Idén újra elutaztunk Szegedre és az ebédet ebben az étteremben talán jobban vártuk, mint az előadást. Nagyot csalódtunk. Az ételek minősége a tavalyihoz képest nagyon sokat romlott, nem volt rossz, inkább csak átlagos, de semmiképpen nem olyan, mint előző évben. Nem tudom, talán szakácsot váltottak, sajnos nem éreztük jól magunkat.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Vendéglő a Régi Hídhoz

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás