Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Aki "nagymamáink" ízeit keresi, aki a mai ízeket keresi, aki jól akar lakni, akit nem érdekel a fúziós és molekuláris konyha, ők jöjjenek el hozzánk!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 15
5 8
4 2
3 1
2 2
1 2
  • Víg Kalmár Étterem

    Kedves fogadtatás, finom ételek, gyerekbarát hely. A felszolgálók is kedvesek voltak. Jól lakottan, elégedetten távoztunk.

  • Családi ünnepeken mindig ebbe az étterembe járunk! Minden alkalommal kedves, családias fogadtatásban részesülünk. Soha nem csalódtunk még az ételek minőségében. Ami számomra a legfontosabb : gyermekbarát ellátás!!
    Bármilyen külön kérése is volt unokámnak, mindig teljesítették! Remélem, még sok-sok éven át megőrzik a színvonalat a vendégek örömére! Köszönjük!

  • Víg Kalmár Étterem

    Én üdülési csekket vásároltam le az étteremben, ott nem étkeztem, így néhány szempontot nem tudok értékelni személyes tapasztalat alapján. Először is kiemelném, hogy azon kevés éttermek közé tartoznak, akik elfogadták egyáltalán az üdülési csekket, ami óriási pozitívum!
    3 hónapon keresztül átlagosan kb. heti rendszereséggel hordtam el az ételt. Volt alkalmam sokféle ételt kipróbálni a kínálatból és biztosan állíthatom, hogy az ételek 95% ízletes és bőséges volt. Gondosan és alaposan volt csomagolva. Ottjártamkor mindig tisztaság, precízség és kedves kiszolgálás fogadott, a megbeszélt időre érkezve, 5 percen belül átvehettem a frissen elkészített ételeket.
    Ár/érték arányban átlagosnak mondanám.
    Mindenkinek bátran ajánlom az éttermet! Remélem alkamlam lesz még meglátogatni Őket!

  • Víg Kalmár Étterem

    Mert mocskolódni. Jó…. Felszabadít? Vagy egyszerűen csak élvezi az,ki véghez viszi.? Víg kalmár, ez a méltán jó hírnek örvendő intézményt,kritikai górcső alá,talán kizárólag az elégedetten távozó vendégeik vehetik,mindezt joggal. Építő kritika,előre visz, a mocskolódás csak romból,és előbb utóbb az annak penetrából épített „várait”is ön-ön maga rombolja le mindazt. Tudom fájdalmas mindez Azonban minél jobban bántanak egy olyan vendéglátóhelyet,mely tekintélyes vendégszámmal rendelkezve,igyekszik, a lehető legjobbat nyújtani a kedves vendégeink,úgy fordul visszájára mindez a kíváncsiság tükrében… Vajon tényleg így van ? Mindenhol megtörtént ez a kritika,azok részéről, akik „Torkos Csütörtök” alkalmával jelentkeztek vendégnek. Azok részéről is,kik, spontán elhatározásukból döntöttek afféleképpen, hogy kipróbálnak egy éttermet a reklám alapján. A furcsaság alapját képzi az,hogy mindezzel a megnővekedett munkatempóval,tisztában lévén,követelik azt a kiszolgálást,mint akár egy-két foglalt asztallal rendelkező étteremben várhatnának el. Ez inverzibilisen ostoba gondolkodásra vall. Tudom nehéz feladat, egy 70 fokon gőzölgő csészényi levest, a másodperc töredéket alatt lehajtani,csupán azért,hogy a pincérért jajveszékelve kiáltva követeljük a második fogást. A sors akarata határozott úgy,hogy 2008-9. folyamán én is a csapat részeként tevékenykedhettem. Mit is vettem észre bennfentesként? egy összeszokott csapatot,és hihetetlenül erős követelményrendszert,melyet vasszigorral igyekeztek őrizni,megőrizni,egy olyan utókor számára, ahol majd talán felülemelkedve a Pizza Kingek gaszrtonómiai immoralításán,fontos lesz kölcsönös szinten is a vendéglátó,és a vendég megbecsülése. Borjúláb…. Egyesek egy google.-ból kiólozott képpel,hogy állítólagos hitelességűket bizonyítsák, oktalanul veszik,azt a fogást a szeműk látószögébe,mely kiváltképpen a Víg kalmárnak a specialitása. Ott létem alatt hetente tucat-számmal fogyott a ebből az eleségből. A ház specialitása?,vagy csak egy a sok közül?ki számolja ezt…. Sajnos az tény,hogy a vendégek nagy része,és ez nem korlátozódik erre az étteremre fogalma sincsen, mit jelent a borjúláb…… Halászlé…. Úgy gondolom,immár, kívülállóként,hogy a minősége,semmit sem vesztett hajdani színéből, ötvözi a markáns íz világot, a hozzá méltó szaturalítással.Mely káprázatos ízharmóniát eredményez. Sajnálatosan úgy látom, hogy,olyan emberek írták mindeme kritikákat,melyeket egykor a társaság a saját dolgozóikként könyvelhetett el. Sok étteremkritikát olvastam már,,köztük sok olyat is ,mely konkrét hivatkozással egy webhelyre mutatott,hol az étterem neve szerepelt,feltüntetve a tulajdonos,vagy,éppen a konyhafőnök nevét. Azonban,az már ritkaság számba megy, hogy azok az állítólagos kritikusok, akik talán még nem is jártak ott vendégként,rögtőn a Tulajdonos,nevével pedáloznak…… Bonaur írta . „(nem szakács vagyok,de azért 7 évig vezettem egy 8 ezer szarvasmarhát tartó és évi 15 ezer sertést előállító agrár céget és a végzetségem is szakirányú)” Hát bizony nyersen kóstolva a sertéslábat,vagy a borjúlábat szakirányú végzettséggel tetézve, igencsak nehéz feladat. A körmök tekintetében forduljon a a kedves pedikűröséhez,bizonyára jobban,és a szakiránynak megfelelően fogja ellátni a tanácsaival. Végezetűl.előrebocsájtom,hogy semminemű ingerenciám nincs,hogy bárminemű érdek is fűzzön ahhoz,hogy ezeket a tényeket leírjam. Ez maga az objektív valóság. Hámory Tamást egy letűnőben lévő gasztronómiai etikára épülő kor,utolsó harcosainak egyikének tartom. Mint embert mint Vezetőt. Sok Sikert „A Kollega Úr Izraelből”

    Talán,szánalomra talált a un. „kritika” azoknak az egyének a szemében,kiket már korábban fémjeleztem.
    Vajon miért is fogyasztja el az ember azt az étket,mely éppen vagy nem a gusztusának való,vagy nem ízlik neki,bizonyos okoknál fogva….
    Imádom az étteremkritikusokat.
    Talán több is van belőlük ment kellene.
    Mindenesetre számtalan vendéglő,és tulajdonos könyvelhette el azt,hogy egy negatív kritika odáig hatott,hogy velőtrázó sikolyt ébresztett az olvasókban,és számtalan jó munkaerő vesztette el az állását,egy ostoba,senki által alá nem támasztott kritika miatt.
    Az egy tény, hogy egy válogatós kisgyerek, mint azt egy másik kritikában olvasni „volt szerencsém” nem fogadta el a bélszín-steak.-et van, ilyen. Valamint van olyan ember, aki puszta kíváncsiságból, csigát,esetleg békacombot rendel,az agyonkényeztetett, eddig csak nutellakrémen felnövekvő utódjának képzelt gyerkőceinek. Miközben ö sírni, kezd,mondván Apa, ezt nem így szeretem………,igaz ami igaz a provance.-i módon készített békalábért a gyerekek nincsenek túlságosan oda.
    /Mi is csak ímmel-ámmal kóstolgattunk gyermekkorunkban,miközben lazac kaviárral kergettek az asztal körül..
    Mégis mi lenne a végcél? Tönkretenni egy olyan éttermet,,sehonnai kritikák alapján, melyek, a valóságnak,nemhogy nem felelnek meg,hanem egyenesen rágalmak,kishitű elmére valló,nyilvánosságra szánt ostoba gondolatok,színjátékának a célja?
    Ugyan már.
    Lehet aljasságokat írni,azonban a megelégedett célközönség,a gyakorlatban fogja cáfolni mindezt a valótlanságot.

  • Víg Kalmár Étterem

    Egy barátom ajánlotta az éttermet és nem kellett csalódnunk. Kevés hely van már ahol a régi magyar ízek megtalálhatók. Csak olvasom, hogy "fúziós" meg "molekuláris" konyha, azt sem tudom mit jelent. Barátom szalontüdőt, én borjúlábat választottam és meg kell mondjam az egyik legfinomabb volt, amit eddig ettem. Kellemes meglepetés volt, hogy a negyedik falat után a felszolgáló megkérdezte rendbe vannak-e az ételek, ezt nem sok helyen tapasztalni. Köszönjük a kellemes ebédet, biztos visszatérünk, hogy mást is megkóstoljunk.


Értékeld Te is!

Víg Kalmár Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Víg Kalmár Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.