Töltés
Bejelentkezés
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 11
5 5
4 2
3 3
2 1
1 0

 • Sajnos a hamburgerem nagy csalodas volt, az atsuletlen hussal es az azott bucival. De a hely maga gyonyoru, a kiszolgalas kifogastalan es anyukam chilis-garnelarakos tesztaja pedig isteni volt.

  ·
  0
  Jelentés
 • This is a very pleasant place eith delicious food. I tecommend the steak and the pasta. The house ice tea is delicious. The gambas entrée has the perfect touch of garlic and spiciness. Beautifully presented food. I would have given it 5 stars except for the quite pricey entrée, over 10 euros for 5 mini prawns seems an exageration, even though it was delicious!

  ·
  0
  Jelentés
 • Csodás környezetben , mesés ízvilág mellett kedves kiszolgálás.

  ·
  0
  Jelentés
 • A hely nagyon szép. Az ételek ár érték arányt tekintve kicsit drágák- bár a tálalás ízléses, trendi. Amit elfogadhatatlannak tartok az a következő: 2 óra elteltével közölték velünk, hogy hozzák a számlát, mert jön a következő társaság, adjuk át az asztalt. Ezt senki nem közölte velünk sem érkezéskor, sem a foglalás során. Elég kellemetlen volt. Javukra szolgál, hogy kompenzáció gyanánt kaptunk 10% engedmény a számla végösszegéből.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az étel fenomenális volt, nagyon igényes környezet. A pincérek kedvesek, ügyesek. Gyors kiszolgálás, hangulatos minden! Imádtam! A közeljövőbe ha leszek Budapesten 100%, hogy mégegyszer elmenjek a Vintage Gardenba! Le a kalappal, csak ajánalni tudom!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Vintage Garden

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás