Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Értékelések

Értékeld te is
3.9
Összesen 7
5 3
4 1
3 2
2 1
1 0

 • A hely nagyon szép. Az ételek ár érték arányt tekintve kicsit drágák- bár a tálalás ízléses, trendi. Amit elfogadhatatlannak tartok az a következő: 2 óra elteltével közölték velünk, hogy hozzák a számlát, mert jön a következő társaság, adjuk át az asztalt. Ezt senki nem közölte velünk sem érkezéskor, sem a foglalás során. Elég kellemetlen volt. Javukra szolgál, hogy kompenzáció gyanánt kaptunk 10% engedmény a számla végösszegéből.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az étel fenomenális volt, nagyon igényes környezet. A pincérek kedvesek, ügyesek. Gyors kiszolgálás, hangulatos minden! Imádtam! A közeljövőbe ha leszek Budapesten 100%, hogy mégegyszer elmenjek a Vintage Gardenba! Le a kalappal, csak ajánalni tudom!

  ·
  0
  Jelentés
 • Kellemes,szép környezet,konyha is jo viszont a pincérek tényleg türelmetlenek es nem túl lelkesek

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagyon igényes,egyedülálló az étterem
  Én maximálisan megvoltam elégedve mindennel,próbáld ki te is ;)

  ·
  0
  Jelentés
 • Gyönyörű hely valóban, de a pincérek szó szerint bunkók. Kibeszélik a külföldi vendégeket, úgy hogy hallható és nem is sejtik, hogy esetleg valaki érti közülük a magyar nyelvet. Sajnálatos, hogy egy ilyen csodásan megtervezett hely így végül rossz emlék marad.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Vintage Garden

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás