Töltés
Asztalfoglalás Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Nemzetközi konyhánkban a hagyományos magyar ételek mellett jól megférnek a mediterrán és Dél- Szláv konyha remekei is. Étlapunk angol, magyar, német és orosz nyelvű. A mindig friss, minőségi alapanyagaink ízükben és megjelenésükben is felejthetetlen gasztronómiai élményt garantálnak.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
3.0
Összesen 6
5 2
4 1
3 0
2 1
1 2

 • Az étteremhét keretein belül volt alkalmunk ellátogatni a hajóra.
  Az ételek nagyon ízletesek voltak, a tálalásról nem is beszélve. A kilátás páratlan, érdemes koraeste a naplementekor itt vacsorázni. A csokiszuflét pedig mindenképp megéri megkóstolni!

  ·
  0
  Jelentés
 • Hangulati szempontból első osztályú, kiváló kiszolgálás, ízléses tálalás. Az ételek közül nem mindent találtam maradéktalanul finomnak, de ez ízlés kérdése. Bár az áraik elég borsosak, egy estét mindenképpen megér a mesés kilátás.

  A Vogue Hajó nem csak gasztronómiai élményt nyújt, hanem pompás látványosság is: a Dunán ringatózó hajó, amelyen voltunk olyan szerencsések, hogy Buda felé néző ablak melletti helyet kaptunk. Mindenképpen érdemes este menni - sokkal látványosabbak a dunai fények - és megpróbálni előre ablak melletti helyet foglalni, mert az élmény páratlan.

  Az ételek minősége és a kiszolgálás kiváló, amellett, hogy a három fogásból nekem kettő - a főétel és a desszert - nem kifejezetten ízlett. Ez azonban az ízlésbeli különbségekre vezethető vissza és nem minősíti az éttermet, hiszen a tálalásra és a minőségre nem lehet panaszom. A kiszolgálás rendkívül udvarias. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  ·
  0
  Jelentés
 • kivételes hangulat, szerintünk igényesek és finomak az ételek. a személyzet kedves volt és készséges. ajánlom a szerb ételeiket!

  Remek volt az étel egy szülinapon voltunk. ajánlom mindenkinek ;)

  ·
  0
  Jelentés
 • Tisztelt Aranyi Úr!


  Az elkülönített terem számomra nem azt jelenti, hogy a hajó apartman szobájából kipakolják a bútorokat, és betesznek pár asztalt azért, mert egyértelműen több VIP jegyet adtak el, mint amennyi a tényleges VIP terem kapacitása volt.
  Azt meg végképp nem jelentheti, hogy a hajó egy teljesen elszeparált részén voltunk, ahol a zenét egyáltalán nem lehetett hallani, merthogy a jegy ára a zenét gondolom tartalmazta…!!!
  Ha az Ön számára a VIP szolgáltatás valóban ezt jelenti, és valóban úgy gondolja, hogy a szolgáltatás minőségével minden rendben volt, akkor már elnézést kérek, de talán szakmát kéne változtatnia! Fordított esetben azt gondolom Ön is elégedetlen lett volna!
  Valóban úgy gondolja, hogy az a normális, hogy éjjel fél 12-kor kellett harcolnunk az igazunkért? Az pedig, hogy ott akkor elfogadtuk a felajánlást, csak azért volt, mert nem szerettük volna a szilveszterünk még hátralévő részét tönkretenni, és azt a pár órát legalább úgy eltölteni, hogy jó emlékeink is maradjanak.
  A félreértés elkerülése végett pedig szeretném hangsúlyozni, hogy nem volt szándékunkban a másik csoportot vendégül látni, egyszerűen ezt az egy asztalt tudták csak biztosítani több csoport számára. Azt is úgy, hogy másokat felállítottak!
  A kedves fiával pedig abban maradtunk, hogy ezt a szükség megoldást átmenetileg elfogadjuk csak azért, hogy legalább éjfélkor nyugodtan tudjunk koccintani azzal a feltétellel, hogy később kompenzálni fognak bennünket. De nekem úgy tűnik, hogy a tisztesség csak az én szótáramban létezik.
  Érdemes az alábbi linkre kattintani a vélemények részre… úgy látom másnak sem nyerte el tetszését a szolgáltatás színvonala! Engedje meg, hogy a linket itt csatoljam…

  http://www.etterem.hu/4447

  Ezúton jelzem, hogy a megfelelő fórumokon panasszal fogok élni az eset kapcsán!

  üdvözlettel

  Varga Viktor


  From: Club Party [mailto:info@clubparty.hu]
  Sent: Wednesday, February 02, 2011 8:50 AM
  To: Varga Viktor
  Subject: RE: Szilveszteri VIP jegy reklamáció

  Tisztelt Varga úr!

  Sajnálattal értesültünk, hogy nem voltak elégedettek a szilveszteri rendezvénnyel.
  Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy ügyfeleink megelégedése fontos szempont számunkra.

  Levelében kifogásolja, hogy a VIP elhelyezés távol volt a szórakoztatásra kialakított helytől. Mind a hirdetményben, mind pedig szóban jeleztük ügyfeleink felé, hogy a VIP elhelyezés az külön teremben lesz. Ennek megfelelően a VIP részleg a hajón egy elkülönített teremben volt kialakítva.

  Aranyi Márkó munkatársunkkal történt helyszíni egyeztetés alapján, Önök egy másik asztalt is kaptak a nagyteremben a színpadon. Önök ott akkor ezt elfogadták és jelezték is munkatársunk felé, sőt értesülésünk szerint az est későbbi időpontjában is találkoztak munkatársunkkal akinek ismételten jelezték, hogy minden rendben, köszönik az intézkedést és „remek a buli”. Továbbá Önök még egy másik VIP csoportot is örömmel vendégül láttak, az asztaluknál.

  A fenti visszajelzések értelmében, nem látjuk indokoltnak a reklamációjukat, de amennyiben legközelebb is meglátogatják valamely rendezvényünket akkor különös figyelemmel kezeljük az Önök megrendelését és felajánlunk 10 % kedvezményt a részvételi díjból.


  Üdvözlettel

  Aranyi István
  ClubParty Rendezvények
  1462 Budapest Pf. 667.
  Tel.: (1) 999 85 01
  Fax: (1) 999 79 43

  From: Varga Viktor [mailto:vivarga@mvm.hu]
  Sent: Thursday, January 06, 2011 3:35 PM
  To: Aranyi István
  Subject: Szilveszteri VIP jegy reklamáció
  Importance: High

  Tisztelt Aranyi Úr!


  A Szilveszter estét az Önök által szervezett rendezvény keretében töltöttük el, melynek a Vogue hajó szolgált helyszínéül. 5 főre vásároltunk VIP jegyet azzal a szándékkal, hogy az estét a normál jegyhez képest egy magasabb színvonalú szolgáltatás keretében tudjuk eltölteni jó hangulatban.

  Megérkezésünk után sajnálattal tapasztaltuk, hogy más VIP jegyessel ellentétben minket egy teljesen elkülönített „VIP” szobában helyeztek el, távol a hajó szórakoztatásra kialakított helyétől, és távol a bulitól, amit elég furcsa és szokatlan megoldásnak tartok!
  Szilveszter este volt, szórakozni szerettünk volna kicsit jobb körülmények között, jobb hangulatban, mint máskor, ezért is választottuk a Vogue hajót a kimagasló VIP árak ellenére más szórakozó helyekkel szemben. Ehhez képest egy elkülönített szobába tereltek minket, ahol a falon látszott a vakolat helyenként, abszolút nem volt buli hangulat, a szilveszterről már nem is beszélve. Mélységesen csalódottak vagyunk emiatt!!!
  Az ár érték arány messze elmaradt az átlagostól!

  Ifjabb Aranyi István irányába tolmácsoltuk is elégedetlenségünket, s mivel nem szerettük volna tönkre tenni az est hátralévő részét, ezért átmeneti megoldás gyanánt elfogadtuk, hogy biztosítottak számunkra egy másik asztalt a többi vendég között, bár azt is meg kellett osztanunk idegen emberekkel!!! Aranyi Úr azonban ígéretet tett arra, hogy kompenzálni fognak bennünket! Erre való hivatkozással érdeklődöm, hogy lesz e valami az ígéretből?
  Válaszát várva maradok tisztelettel,


  üdvözlettel

  Varga Viktor

  ·
  0
  Jelentés
 • Tisztelt Vouge, tisztelt szervező!

  Nagy csalódással vettem részt az Önök által szervezett szilveszteri rendezvényen. Az esti hangulat, zene, vacsora és italfogyasztás töredéke hasonlított csak arra amit meghirdetett. Az első meglepetés akkor ért mikor a ruhatárban 100 forintot kértek egy kabátért. Mi nem készültünk pénzzel, ugyanis VIP jeggyel, korlátlan ital és svédasztalos fogyasztás mellett nem gondoltuk, hogy valamiért még fizetni kell. 45.800 forintos jegyek mellett, nem lenne arcom 200 forintot még elkérni, hogy felakasszák a kabátomat. De ez is az önök hozzáállását jellemzi. A következő csalódás az elkülönített terem ahol pár „szerencsétlenül” járt VIP vendéggel zártak minket el a hajó másik végébe, távol a buli hangulattól és a zenétől egy apartmanból átalakított szobába. A szobában, 82 cm-es TV-vel ahol 10 wattos hangerővel megy az MTV és nézheti, hallgathatja az ember a klippeket. De utólag már jobban élveztük mint a hajón játszó DJ 60-as-70-es évek unalomra játszott slágereit… ez pedig a DJ-t jellemezi. Megjegyezem minek halkítja le a zenét mikor a zene véget ér? Mióta Dj aki nem tudja átkeverni?? Pfff…  És akkor jöjjön a meghirdetett menü:
  Welcome drink!
  Mivel nem köszöntöttek semmivel annak ellenére, hogy meghirdették voltunk olyan bátrak és megkérdeztük a pincértől, hogy kaphatnánk-e egy sangriát, mert hogy meg volt hirdetve. Természetesen, rögtön hozom, válaszolt a pincér, majd kis idő elteltével közölte, hogy nem volt ilyen hirdetés. Összenéztünk párommal, vitában nem szálltunk vele, mert semmi értelmét nem láttuk, inkább nyeltünk egyet… Sangria helyett.


  A következő az ingyenes koktélbár, ami lehet volt Pest számos klubjában, de hogy nem volt a Vouge hajó fedélzetén az biztos. Mikor megkérdeztem a pincért, azt tanácsolta pénz ellenében a bárban természetesen fogyaszthatók. Itt csak azokból lehetséges a fogyasztás amit a VIP teremben találunk. Ööö… akkor önök szerint az ingyenes koktélbár az amikor kiteszek pár üveg italt és a vendég összeöntögeti magának???
  Kérem, ha szükségük van tanácsadásra, hogy mi az a koktélbár és mi az az ingyenes, pötyögjék be a google keresőbe és biztos találnak választ rá.


  Hát kérem, eddig jó nagy egyes a bizonyítvány!

  Megjöttek az ételek.
  Előétel ok, mindenből kaptunk. Szemem felcsillogott legalább az ételek jók lesznek….
  Főétel. Párom alig várta, hogy a meghirdetett kacsát párolt lila káposztával megkóstolja. Kacsacomb volt, káposzta nuku.
  Kacsamell gyöngyhagymamártással nuku.
  Afrika harcsa tejszínes gombamártással mmmm az biztos finom lenne... Jaj, de az sincs….

  Köret:
  Tepsis sült burgonya nuku,
  Párolt vajas zöldség nuku!
  Maradt a rizs… biztos rajtunk spórol a konyha….


  Ööö csak egy megjegyzés ettek önök már csevapcsicsát? Mert amit kaptunk az a legolcsóbb fagyasztott mirelit felmelegített változatával volt egyenlő.
  Mikor a kedves pincérhölgyet megkérdeztük, hogy miért nem kaptunk a főételhez párolt káposztát. Azt a választ kaptuk, ja az lent volt és ennyi…

  És, hogy még egy kicsit maradjak az ételeknél.

  Vouge virsli falatkák… ha ekkora önöknek a falatka (15 cm) akkor milyen a normál?
  ketchup nuku, majonéz nuku…
  Lencsesaláta? Igen, ettem lencsét nagyon finomat amit másnap a párom csinált meg otthon, mert itt a hajón lencse csak a párom szemében volt az is kontakt.

  Köszönjük, ez is elégtelen!

  Ja és nem vagyok etikett szakértő, de úgy tudom előbb a vendég hölgy tagja elé kell letenni az ételt, italt a kiszolgálásnál, de ezzel már nem akarok kukacoskodni.

  Sajnos a VIP teremben többen a csalódottságtól -érthetően és jogosan- felháborodtak az elkülönítéstől. Ezzel is megteremtve a szilveszteri hangulatát az embereknek. Az egyetlen plusz amit érezhettünk hogy többet fizettünk a rendezvény jegyeiért, az elkülönített tisztasági helyiség volt, minden mást, -sőt többet- megkapott az aki a normál VIP jegy „fele árát” fizette. Panoráma kilátást közvetlen a klubhelység felett, ahol szilveszteri hangulatot érezhetett és nem egy elzárt „csönddel” és lázadó vendégekkel átalakított apartman szobát.

  Sajnálom, hogy ilyen „élményekkel” sikerült távoznunk. Legközelebb jobban megválasztom milyen helyet választok és messze elkerülöm és (ajánlom mindenkinek) az Önök szervezésében megrendezett rendezvényeket.

  Tisztelettel:
  Urbán Zoltán

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Vogue Hajó Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás