Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 10
5 5
4 2
3 2
2 0
1 1

 • Remek étterem kitűnő konyhával. Nagyszerű mind családi összejövetelekre, mind üzleti megbeszélésekre.

  ·
  0
  Jelentés
 • Kedvező áron finom ételek, nagy adagok és kedves kiszolgálás jellemzi a helyet.

  ·
  0
  Jelentés
 • Egyik kedvenc éttermem,a bőrén sült lazac isteni!A kiszolgálás közvetlen,de udvarias.Szeretek ide járni :)

  ·
  0
  Jelentés
 • Én ezen a hétvégén szombat este voltam itt a barátaimmal karaoke party-n! Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.
  A társaság egy része vacsorázott is a buli előtt. Én gyömbérrel sült branzino-t ettem, a párom konfitált báránycsülköt spanyol burgonyával, a többiek bécsi szeletet, brassóit és fehérboros bárányragut. Meg is kóstoltuk egymás fogásait, és bizton állíthatom, mind nagyon-nagyon finom volt, az adag bőséges, és a felszolgáló is, aki kihozta, nagyon kedves volt.
  Reggelig maradtunk a karaoke-e, de mi egyáltalán nem tapasztaltuk, hogy túl hangos lett volna a zene vagy hogy káosz lett volna bármikor is, pedig azért elég sokan voltak ezen az estén is.
  Én nem először jöttem ide, de nem is utoljára.
  Csak gratulálni tudok a tulajdonosnak. Jó, hogy van egy ilyen hely a városban.

  ·
  0
  Jelentés
 • Mindenkit óvva intek a helytől. A vendégtérben csótány (le akartuk fotózni, de túl sötét volt, ezek után mi lehet a konyhában?), a WC összepisilve, nem takarítanak, hatalmas tömeg, zaj, fejetlenség és káosz. Több fős társaság tagjaként érkeztem, a pincérnek mondtam milyen néven volt az asztal foglalva, ezután elkísért egy idegen társasághoz. Miután nagy nehezen megtaláltuk, hogy mely asztalhoz szól a foglalásunk beraktak egy nagy ormótlan és kényelmetlen fotelbe, melyből csak úgy tudtam kimászni a WC-hez, ha másik 4 vendég feláll, odébb megy, hogy helyet csináljon nekem. A pincér a rendeléseket nem tudta megjegyezni, ezért ki is jelentette, hogy nem hozza ki nekem, másszak ki 4 emberen keresztül és szolgáljam ki magam. Amikor a panaszkönyvet kértem a vendéglátóhely verőemberei a kijárathoz kísértek és megmondták, panaszkönyv nincs és ne is tegyem be a lábam többet ide! Szóval ha szórakozni akartok gondoljátok meg alaposan!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Ypsilon Café és Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás