Nyitvatartás

Hétfő: 11:00 - 24:00
Kedd: 11:00 - 24:00
Szerda: 11:00 - 24:00
Csütörtök: 11:00 - 24:00
Péntek: 11:00 - 24:00
Szombat: 11:00 - 24:00
Vasárnap: 11:00 - 24:00

Konyha típus:
Nemzetközi

Felszereltség

 • Terasz

Kapcsolat és megközelíthetőség

Értékeld te is!

Értékelések

 • Ma hárman ültünk be ebédelni az étterembe. Nem volt zsúfoltság, volt szabad asztal. Az étlap változatos, és bőséges. Érdekes ételneveket használ az étterem, de remek leírások vannak az ételekről, így nem gond a választás. Levesek finomak voltak és hamar az asztalra kerültek, mint ahogy a leves után a főfogások is. Mindhárman mást ettünk. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. Az ízvilág magyaros, de van egy-két különlegesség is. Mindannyiuknak nagyon ízlett az étel és az adagok akkorák voltak, hogy volt aki nem bírt vele és becsomagoltatta.
  Az egyetlen negatívum a felszolgáló hölgy volt. Nem mondom, hogy teljesen gáz volt, de lehetett volna udvariasabb is. Összefoglalva: aki sokat és jót akar enni, annak bátran merem ajánlani az éttermet! Ja és az árak: hárman levessel, italokkal együtt 9000 Ft-ot fizettünk, ami szerintem a kapott szolgáltatáshoz mérten nem volt túl drága.

  ·
  Jelentés
 • Várakozásunknak megfelelően sikerült egy nagyon romantikus estét eltöltenünk a párommal,részben az étterem kialakításának köszönhetően.Az étel finom és bőséges, a kiszolgálás tökéletes volt.Három órás ott tartózkodás után boldogan és elégedetten távoztunk.Szerintem Győr egyik legjobb étterme,elfogultság nélkül.Bátran merem ajánlani,ár-érték arányban az elsők között szerepel,pedig sok helyen jártunk már.

  ·
  Jelentés
 • Többször voltunk a párommal vacsorázni,és sosem csalódtunk! Az ételek finomak,a kiszolgálás figyelmes,a számla kellemes csalódás!
  Továbbra is maradunk "zöldelefántosok"!

  ·
  Jelentés
 • Az egyik legjobb. Mindenki nagyon kedves. Mindig ide térünk be, ha Győrött vagyunk.

  ·
  Jelentés
 • Átutazóban tértünk be ebédelni, ebbe a panelházak között megbújó étterembe. Nem utolsó sorban az eddigi egy értékelés és az étlap (árak) alapján. Nem csalódtunk, a hely megfelelt a várakozásunknak. Az adagok valóban nagyok, a jó ízű húsleves után szégyenszemre nem tudtuk teljesen megenni a második fogást. A felszolgáló kedvesen felajánlotta, hogy becsomagolják ha el akarjuk vinni. Ezek után természetesen már nem fért belénk több étel. Ami nem tetszett az az, hogy a főfogás hihetetlenül sótlan volt, és ezen az utólagos sózás sem segített teljesen, az étel kicsit ízetlen maradt. Ezzel együtt is tudom ajánlani mindenkinek.
  Legközelebb, ha erre visz az utunk valószínűleg újból ide jövünk étkezni.

  ·
  Jelentés

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...