Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!


Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Élőzene, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Étlapunk bőséges magyaros ételekkel szolgál, specialitásunk a halételek első sorban a méltán híres halászleveink amit immáron több mint 35 éve Juhász Gábor séf készít illetve irányítása alatt profi szakácsaink.
Csárdánk kiváló körülményeket biztosít családi rendezvények, lakodalmak, ünnepségek lebonyolítására. Igénye szerint egyedi menüsort is összeállítunk az Ön rendezvénye számára. Próbálja ki csárdánkat és a szakácsaink magas szintű szaktudását.
Szakképzett, hosszú múlttal rendelkező profi csapatunk várja Önöket szeretettel a hét minden napján 11:00-22:00-ig.
Térjen be Ön is!
Jó étvágyat kívánunk!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 12
5 6
4 3
3 1
2 1
1 1
 • Sok éve, évente többalkalommal is elautóztunk alkalmanként Székesfehérvárról Dunaújvárosba, hisz minden évben remek ételeket és kiszolgálást kaptunk! Mióta nyugdíjas lettem ez ritkábbá vált, de egyszer, az édesanyámmal eljövünk egy névnapi ebédre minden évben! Ez az idén a múlt hét péntekjén nem volt sikeres, pedig a Csárda nem, a személyzet pedig csak részben változott! Csalódás lett délidőben a kb.25 perc várakozás a rendelés felvételére, egy halászlé lemaradása a rendelésről, egy étel változtatásának kérése, mely a felszolgáló szerint nem lehetséges, holott eddig minden évben megtették az anyukámnak. Az Orly pontyrudacskák adagja kétharmadára olvadt! az árak emelkedtek, de ez már természetes és ha csak ugyanazt kapjuk, amit eddig minden évben, nem teszem szóvá! Sajnálom, hogy édesanyám idei névnapja nem lett maradéktalanul örömteli, pedig minden évben készül, készülünk rá! Rossz érzés, főleg az elvárások miatt, ha egy minden igényt kielégítő sok éve megszokott kiszolgálás és vendéglátás helyett, mást kapunk! Kívánok Önöknek sok sikert és kevesebb rossz napot a jövőben! Tisztelettel!

 • Közel 40-éve járunka a Halászcsárdába,évente 3-4 alkalommal biztos. Mindig a megszokott minőség és mennyiség jellemezte az éttermet. Az elmult egy, másfél évben sajnos nem tudtunk elmenni,de idén 2019 márciusában végre alkalom adodott. A három személyes halászlében HAT KIS HALDARABKA uszkált (se ikra se haltej) a poty rudacskák orly módra hatalmas tányéron fele akkora adag mint régen. A fizetésnél kiderült,hogy az árak viszont nem követték a minőségi és mennyiségi elvárást.

 • Dunagyöngye Halászcsárda

  A kiszolgálás elsőosztályú! Nagyon barátságos étterem. Az ételek nagyon finomak. Gyerekekkel voltunk, igazi családbarát hely. Megyünk még sokszor ide az biztos!

 • Kicsit olyan, mintha visszautaztunk volna az időben 50 évet (dekoráció, élő cigányzene, muzsikusok), de ha valakit ez inkább eltántorítana, rosszul gondolja! Nagyon igényes, tiszta hely. Az ételek nagyon ízletesek, sokszínűek, a kiszolgálás nagyon barátságos. Mi most voltunk először itt, de ez alapján a legjobb a városban!
  (Foglaljatok előre asztalt)

 • Dunagyöngye Halászcsárda

  Minden jó volt most is, mint mindig. Sokszor voltunk már ott két kisgyermekünkkel, de olyan még nem történt, mint most: amikor megkérdeztem a felszolgáló hölgytől, hogy kérhetek-e majd még valamit, HANGOSAN, lekezelő módon rendre utasított, hogy legyek türelemmel. Soha nem vagyok tolakodó, erőszakos, most is halkan, elnézést kérve merészeltem kérdezni, ezért rosszul esett ez a bánásmód. Látszott a hölgyön, hogy ideges, mert sok a vendég, de ezt akkor sem engedheti meg magának. Ezek után borravalót is adtam. Szeretnénk máskor is ott ebédelni.


Értékeld Te is!

Dunagyöngye Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Dunagyöngye Halászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.