Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
TV, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A 2012. szeptemberében nyílt étterem egy újfajta svédasztalos önkiszolgáló rendszerben működik, ami teljes mértékben alkalmas arra, hogy mindenki a saját igényéhez, étvágyához igazodva állíthassa össze ebédjét.

A naponta változó étlap és menü összeállításánál szem előtt tartottuk, hogy változatos, ízletes és variálható legyen. A tetszőlegesen választható 2, illetve 3 fogásos menü mellett van salátabár öntetekkel, de nem hiányozhatnak a magyaros ízek sem és természetesen a húsmentes ételeket kedvelőkről sem feledkeztünk meg. A menü kivételével az ételkínálat egységes áron, súlymértékben került meghatározásra. Ezáltal mindegy, hogy hány féle ételt szeretne megkóstolni a vendég, nem kerül többe, mint egy tányér főétel.

A modern kialakítású étteremben 130 fő tud helyet foglalni, de kialakításra került egy VIP helység is hangtechnikával, nagyméretű lcd tv-vel, ahol akár egy kisebb társaság is elvonulhat megbeszélést tartani, miközben ebédelésre is lehetőség kínálkozik. Az étterem hétfőtől péntekig 13:00 – 15:00 óra között, míg a kávézó-büfé reggel 7:00 és este 19:00 óra között szeretettel vár mindenkit. Az étterem könnyen megközelíthető, az épület előtt és a környező utcákban a parkolás ingyenes.pület előtt és a környező utcákban a parkolás ingyenes.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.5
Összesen 2
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
  • Iszonyú drága. A mom-parkban a paulanerben olcsóbban zabálok. A büfében 3-szor fizettem előre melegszendvicsért, és volt pofájuk kitenni nekem egy összeégett széndarabot. A büfések fele nyegle, hülye kis picsa. De a legérthetetlenebb a 10% szervízdíj, amit felszámolnak, pedig nem szervíroznak semmit.


Értékeld Te is!

Mákvirág Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mákvirág Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.