Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Mozsár Kávézó egy hely, ahol egész nap lehet reggelizni, ahol esténként jó a barátokkal vagy a kedveseddel leülni egy pohár borra, vagy a színházi előadás előtt egy kávéra, ahol kedves kiszolgálást és megfizethető árakat találsz.t

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
 • Mozsár Kávézó

  A Torkos Csütörtökön látogattuk meg a helyet, már régen készültem ide, de az árfekvése miatt nem mertem bevállalni látatlanban. A helyfoglalás vasárnap este simán történt.
  Pontosan érkeztünk, és a pincér a helyünkre kísért bennünket. Az étteremben volt még egy üres 8 főre terített asztal foglalt táblával, de a többi helyen (ez kb 34-35 fő lehetett velünk együtt) ültek. Az italt hamar felszolgálták, bár a hölgy a kérdésre, milyen a boruk inkább elszaladt az üvegért. A bor nem volt rossz, a Ház specialitása Villányból. Az ételrendelésre azonban csaknem 40 percet kellett várni -úgy kell nekünk, miért nem fogadtuk el a lecsós bélszín ajánlatot. Szemmel láthatóan a konyha túl volt pörgetve. Becsületükre legyen mondva, hogy a minőségen ez nem látszott.
  Az ételek, amiket rendeltünk (libamájjal töltött kacsamell és libacomb valamint a desszert), nagyon dekoratívan voltak elrendezve a hatalmas Zsolnay tányéron. Elsőre nem tűntek nagy adagnak, de mindketten jóllaktunk. A desszert a Desiree meglepetése, nagyon ízletes volt, lőttük a receptet az itthoni családi összejövetelekre. A kiszolgálással később semmi baj nem volt, ezután már jöttek sorban az események - ha előre elnézést kér, hogy megvárakoztat, akkor semmi kifogásom nem lenne.
  A hely egyszerű, kicsi pincehelyiség, élő zenével - a hangulat kifejezetten kellemes, beszélgetős-összebújós. Az árak nem alacsonyak, de alkalmanként elő fogunk fordulni.
  És vasárnaponként mindig torkos vasárnap van!


Értékeld Te is!

Mozsár Kávézó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mozsár Kávézó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.