Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:30 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Sushi
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

EBÉD (hétfő-kedd) | 4990 HUF
EBÉD (szerdától-péntekig) | 5490 HUF
VACSORA (hétfő-kedd) | 5990 HUF
VACSORA (szerdától-péntekig) | 6490 HUF
HÉTVÉGE (és ünnepnapok) | 6490 HUF

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 5
5 1
4 0
3 2
2 0
1 2
 • Wasabi Pest

  Elfogadhatatlan és udvariatlan személyzet, akiknek maguk a fontosak, nem a vendég. Erősen ajánlott kerülni.

 • Wasabi Pest

  Valamikor nagyon magas színvonalon volt az étterem,de mostanság egyre homogenizáltabbá válik mind az ízvilága,mind a választék. Ez alatt azt értem,hogy az autentikus japán ételek karakteressége már csak nyomokban érhető tetten,ha egyáltalán japánnak nevezhető....inkább az 'ázsiai' gyűjtőnevet használnám. Az étterem neve ugyan japán szó de a felhozatalban megfér egymás mellett a minden más,mint pl. thai,vietnámi,kínai stb...így a kifejezetten japán konyha rajongók számára kisebb csalódás lehet a vége. A sushik egyhangúak, szinte mindegyikbe zöldség félét tesznek a halak helyett.
  Az étterem maga nagyon esztétikus, meghitt, ez a része maximálisra pontozható. A felszolgálok udvariasak,mosolygósak.

 • Wasabi Pest

  Aki első alkalommal tér be a Wasabiba, az készüljön fel, hogy olyan érdekességek fognak kikötni a tányérján, amelyek létezéséről előtte fogalma sem volt. A "running" kiszálgálási stílusból következően zavaró, hogy az ételek mellé/alá/fölé sehol sincs kiírva, hogy mit veszünk le a szalagról, így a kísérletező kedvűek teljesen ismeretlen falatokkal találkozhatnak, amelyekről valószínűleg sosem fogják megtudni, hogy mik voltak.

  Ennek a rendszernek további hátránya, hogy az asztalok elrendezéséből következően aki a futószalag végére kerül, annak már csak a "maradék" jut: egy-egy rákfalatra például nagyon sokat kellett várnunk, mert a szalag "szerencsésebb" végén ülő vendégek sorra lekapkodták a legízletesebb ételeket, amelyek azonban a feltöltést követően ismét csak hozzájuk jutottak előbb és apró adagok révén mindenki repetázni szeretett volna belőlük. Maga az étel ízlésesen tálalt, profin elkészített falatkák sorozatából áll, amelyek között mindenki találhat kedvére valót, hiszen mindent megkóstolni még a kis adagokra tekintettel is lehetetlen. Az ár/érték arány alapjában véve kedvező lenne tekintettel arra, hogy a sushi mindenhol drága, a "running" rendszer fent említett kellemetlenségei okán azonban csak átlagosra értékelném. Talán ha "running" helyett egyszerű "all you can eat" rendszer lenne. . . A kiszolgáló személyzet jelest kap, a tálalás a rendszer hátrányaiból adódóan azonban csak gyenge osztályzatot.

 • Wasabi Pest
 • Wasabi Pest

  Régebben jártunk itt, mint a szépvölgyi útiban, viszont a különbség ég és föld volt a kiszolgálás között. Egy fiatal nő volt a kiszolgálónk, és mivel a családom tagjai először ettek az étteremben, ezért a kedvükért pár apróságot elmondott, amit érdemes tudni, az ilyen futószalagos éttermekben.
  Rendkívül odafigyelt ránk, és még történeteket is mesélt, kiváltképp az ételekről! Rendesen oda is figyelt még arra is, hogy többnyire én a húst ettem csak le a rizságyakról, és szólt ha szeretném, akkor ingyen és bérmentve (mert ugye ez benne van az akkori 3500 Ft-os árban), hogy kihoznak nekem egy tálat amin csak hal van :)
  Apróság, ám mégis nagyon fontos volt amit tett, és eme gesztust meg is jutalmaztuk! :)
  Aki sushit szeretne enni, és kiszeretné próbálni a Wasabi étterem futószalagos rendszerét, annak mindenképp a VI. kerületi éttermüket ajánlom, és semmiképp sem az ócska, arrogáns, és flegma kiszolgálásról elhíresült szépvölgyi éttermüket!


Értékeld Te is!

Wasabi Pest

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Wasabi Pest

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.