Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Mediterrán hangulatú barátságos kis kávézó! Kedves, gyors kiszolgálás! Kávékülönlegességek, koktélok, üdítők, rövid italok, pizzák, saláták, desszertek. Állandó akciók! Programok: ( TV, / sport események közvetítése / Zene! )
Születésnapok és egyéb rendezvények lebonyolítása!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 1
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Zorro Cafe

    Ez a hely egy nagy 0. Vasárnap délután egy finom kávéra vágytunk, és mivel erre vitt az utunk, ezért ide tértünk be. A pultban a felszolgáló először 'észre sem vett', majd a férjem odament a pulthoz, hogy rendeljen. Hozzáteszem, bent a vendégtérben nem voltak vendégek rajtunk kívül. Ekkor mondta, hogy majd kijön de most mást szolgál ki - közben a telefonját nyomkodta. Mire kijött az asztalhoz komolyan gondolkodtunk, hogy odább állunk. Leadtam a rendelést, ízesített capuccinót kértem, a férjem pedig egy forró csokit. Kis idő elteltével visszajött, hogy nem találja a gépben az ízesített capuccinót, hol van ez az étlapon. Megmutattam neki, majd közölte, hogy még új. Ezután megkérdezte, hogy csokis vagy karamellás legyen mondtam, hogy karamellás. Kis várakozás után kikiabált a pultból az asztalunkhoz, hogy csokisat vagy karamellásat kértem. Ekkor bár tényleg fintorogtam, de az ő hangerejével immáron sokadik alkalommal is mondtam, hogy karamellásat. Erre kikiabált nekem, hogy azért mert rossz napom van ne flegmáskodjak vele!
    Természetesen azonnal felálltam kikértem magamnak ezt a viselkedést és elhagytuk a kávézót.
    Tehát ide csak az jöjjön, akinek van türelme egy kávét négyszer megrendelni és elviseli, hogy a felszolgáló kiabáljon és szemtelenkedjen vele!
    Soha még ilyen rossz kiszolgálásban illetve ki nem szolgálásban nem volt részem. A kávéról nem tudok nyilatkozni, mivel azt nem kaptam meg!


Értékeld Te is!

Zorro Cafe

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Zorro Cafe

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.