8

(2 szavazat)

véleményem van!

Bambuszliget Japán Étterem és Sushi bár

Étterem - Vendéglő Sushi bár
 • image

bemutatkozó

A japán konyha remekműveit és különlegességeit kínáljuk vendégeinknek. Ehhez garancia a japánban is elismert konyhafőnökünk Shoji Morita és az általa kitűnően képzett csapatunk. A gasztronómiai gyönyörökön túl egy kicsit többet nyújtunk vendégeinknek, ha betérnek hozzánk. Megismertetjük különleges étkezési szokásokkal, eloszlatjuk a japán ételekkel kapcsolatosan kialakult tévhiteket, és megismertetjük a sushin kívül olyan ételekkel vendégeinket, amelyről nem is gondolnák, hogy japánban olyat is fogyasztanak. Morita Sensei tradicionális japán receptjeivel és az általa beállított íz-világgal egy ebéd vagy vacsora erejéig igazán Japánban érezheti Magát. Magyarországon egyedülállóan éttermünkben kóstolhatja meg házilag készített, kézzel gyúrt japán tésztakülönlegességeinket.

Vélemények

 • image
  6.2pont
  Ételek:
  7
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  6
  Kiszolgálás:
  2
  Ár / érték :
  4
  6.2
   
   
  fruzsifeher véleménye
  “All you can eat-re foglaltunk asztalt 6 fő + egy három éven aluli gyermek részére. Az étterem sajnos nagy csalódás volt számunkra.

  Az éttermet és az all you can eat szolgáltatást a honlapjukon néztük ki, az all you can eat ára az internetes honlap szerint - a jelen állapot szerint is!!! (három nappal később) - 5.990 Ft/fő. Ehelyett a helyszínen az ár nem ennyi volt, hanem 6.990 Ft/fő. Ezt jeleztem a pincérnek, aki annyit tudott mondani, hogy a honlapon rosszul van valamiért és ennyivel le volt tudva a dolog, kiszámlázásra került 6.990 Ft/fő áron, úgy, hogy ehhez még egy "elnézést kérünk" sem párosult, holott teljesen egyértelmű, hogy a jogszabályok szerint az ajánlattal, reklámmal azonos árat kell kiszámlázni.

  Mindemellett a felszolgálás -az étterem (ár)szinvonalához képest - méltatlan volt, nagyon sokáig kellett várni az ételre, az asztalról a tányérokat nem vitték el, mint "all you can eat"-esek megtűrt vendégeknek éreztük magunkat, minden egyes rendelésnél az érződött, hogy rendkívül nagy fáradtságot okozunk és kellemetlenül érezte magát az ember ha még rendelt valamit, a kedvesség és a kiszolgálási készség nem igazán mutatkozott. Az ételek rendben voltak, de nem különbek, mint a kommerszebbnek tartott wasabiban. Összességében az all you can eat a bambuszliget étteremben kicsinyes és alacsony szinvonalú volt, amit egy alacsony kategórás étteremben elnéz az ember, de ez esetben nem hagyhattam ezt szó nélkül.”

  Vélemény időpontja 2014.07.08. 22:21

  Látogatás dátuma: 2014.07.06.

 • image
  9.8pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  10
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  9
  9.8
   
   
  antalr véleménye
  “Itt ismertük meg a japán konyhát és lettünk a hódolója. Sokszor visszatérünk, ha tehetjük vagy rendelünk tőlük. Igényesek, friss alapanyagokból készítik az ételeket. Az étterem kialakítása letisztult, kellemes. Mindenkinek csak ajánlom!”

  Vélemény időpontja 2011.03.26. 21:24

  Látogatás dátuma: 2011.03.02.

véleményem van!
youmetry