Töltés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Troli: 75, 76, Busz: 15, Villamos: 14, Metró: M3

914, 914A

A Jászai Mari térről a Pozsonyi útra.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
3.9
Összesen 7
5 4
4 0
3 1
2 2
1 0

 • Mint a városrész lakói hosszú évek óta járunk ide, bár ma már egyre kevésbé , részint mert vannak jobb és újabb éttermek is a környéken, illetve a városban, részint mivel többször is csalódtunk a kávéházzal kapcsolatban. Ezek közül több dolog is elhangzott már a fenti vélemények során, a túl sok és váltakozó személyzet, nincs ismerős, kedves arc, aki fogad, ahogy az egy végül is

  ·
  0
  Jelentés
 • Szilveszteri mulatságra jelentkeztünk be és külön rákérdeztem a foglalás előtt, hogy élőzene lesz-e? Az igenlő válasz ellenére sajnos csak éjfélig volt élőzene, utána viszont diszkós gépzene volt, ami elég furcsa egy ilyen elegáns, "öltönyös" helyen. Ráadásul pont éjfél után volt a zene váltás, amikor is a vacsora után már tudtunk volna táncolni, mulatna. Csalódottan távoztunk.
  Bort rendeltem, ami hiba volt, mert az első üveget maga a pincér dobta ki, miután engem megelőzve(!) kostolta meg a bort. A második üveg bort már nem kóstolta meg, -lesz, ami lesz alapon!-hanem nekem öntött kóstolót. A bor pocsék volt, igazi kocsmai minőség 6000 forintért, de a szilveszteri hangulat miatt nem csináltam botrányt.

  ·
  0
  Jelentés
 • Tegnap este üzleti vacsorára érkeztünk Arisztid barátommal (kíváncsi vagyok majd az ő értékelésére is :-) ). Nekem nem az első alkalom volt az étterem, a többieknek igen. Érkezéskor sajnálattal vettem észre, hogy a ruhatár nem működik. Az emeleten lévő asztalokhoz nem "engedtek fel", mondván csak a földszinten van jelenleg kiszolgálás (bár nem kevesen üldögéltek az emeleti részen), no mind1. A kezdetekben a pincérünk kissé unott arccal végezte a munkáját, de utána minden helyreállt a klasszikus megszokott színvonalon. A zongorista&szaxofonos élő háttérzene megteremtette a szükséges "háttérhangulatot". Az ételek igazi élményt nyújtottak. A tányérok előmelegítve, a tálalás igazán remek, az ételek már az asztalra való lerakás pillanatában "esztétikai" élményt nyújtottak. Ajánlom mindenkinek a helyet ha egy elegáns környezetben szeretne egy igazi gastro-túrában részt venni, s a végén a desszerteket kötelező kipróbálni. :-)

  ·
  0
  Jelentés
 • Az eddigi, bár 1.5-2 éves értékelések hatására nagy (talán túlzott) elvárásokkal kerestük fel az éttermet egy meghitt vacsorára.
  A felszolgáló kedvesen és udvariasan kisért minket az asztalunkhoz amit korábban foglaltunk, mint kiderült "feleslegesen" hiszen az étterem kb. 20%-a volt foglalt.
  Ottlétünk alatt a felszolgálók -számunkra zavaróan- váltogatták egymást. Más vette fel a rendelést, más hozta az ételt, más az italt, megint más a desszertet.
  Hamarosan kezünkbe kaptuk az étlapot, amiről meg kellett állapítanunk, hogy az ételválasztékot és összeállítást tekintve korántsem kiemelkedő, a beszámolókban említett kuriózumokat már nem találtuk. A válogatás közben felszolgált italokban hibát nem találtunk, a narancslé frissen facsart.
  Levesnek aranylevest és paprikalevest választottunk, mindkettő finom volt, de semmi különleges, hőmérsékletüket tekintve viszont maximum erősen langyos, az aranylevesbe található húscafatok nem voltak túl esztétikusak.
  Ennél a kategóriánál már nem elfogadható szerintem, hogy az egyik leveses tányér majd később az egyik főételes tányér is csorba volt.
  A főétel rose kacsamell és fogas roston volt, itt sem mondhatunk mást mint a levesnél, finomak de semmi különleges, a hőmérsékletük itt sem volt az igazi, a fogás felénél már hideget ettünk.
  Desszertnek a pultból választottunk süteményeket, be kell vallanunk ettünk már sokkal finomabbakat is III. osztályú vidéki cukrászdákban.
  Bár az étteremben élőzene volt ebből alig élvezhettünk valamit, annyira halk volt, igaz, hogy így nem is zavart minket a beszélgetésben.
  A berendezés modern, szép, rendben van. A férfimosdó tisztasága hagy némi kívánnivalót maga után.
  A vacsoráért 23.000 Ft. szerepelt a számlán. Lehet, hogy csak egy rossz napot fogtunk ki, de jó szívvel nem tudjuk ajánlani ezt az éttermet.

  ·
  0
  Jelentés
 • Pénteken egy gyors üzleti megbeszélésre ültünk be.

  Bár eredetileg nem akartunk ebédelni, még is egy összecsapott ebéd lett belőle.

  Nem volt időnk végig enni az étlapot, így a leves és főételig jutottunk.

  Én gyűmölcslevest választottam, valamint lecsós kacsamájat. Kíváncsian vártam, bár gyümölcslevesben nem lehet csodát csinálni, azért abszolút pozítiv csalódás volt. bátran kijelenthetem, hogy az elmúlt pár év legjobb gyümölcsleveset kaptam. A fő étel azonban tényleg nagyon színvonalas volt. Tényleg elmondható, amit Csabi is írt alább, hogy ez a főétel már vaban egy gasztronómiai élmény nem pedig egy sima ebéd.

  A máj nem volt agyonsűtve az ételek harmonizáltak egymással. Amiért nem adtam 10 pontot az talán az enyhe füszerezetlenség. Bár ez inkább csak szőrözés rélszemről de úgy gondolom, talán a füszerezés lehetett volna egy hajszállal jobban eltalált és akkor tudtam volna 10 pontot adni. Azonban hangsúlyoznám, tényleg kiemelkedő ízvilág volt, nem hsizem hogy sok étterem van az országban ahol ilyen jó a konyha.

  A többiek is hasonlóan meg voltak elégedve az ételekkel.

  A felszolgálás tökéletes volt. Gyors udvarias, de nem tolakodó vagy bizalmaskodó, stb.

  Átolvastam, Csabi értékeléseit és sok dologgal egyet értek, azért a mindenre 10 pontot viszont nem adnám meg. Az biztos, hogy a hely benne van az ország és Bp tobb helyei között és valóban kiemelkedik az átlagból. Azért van pár apróság amin még lehtne javítani.

  Pl nem nagyon volt díszítés az ételeknél. Szépen tálalták, rakták a tányérra az ételeket de igazán díszítéssel nem foglalkoztak, aztán a belső szép tiszta, stb. de azért már látszik a falakon kicsit hogy nem ma nyitottak. stb.

  Ezek persze apróságok és nem azért írom, hogy kritizáljak, hanem remélve, hogy olvassák, a tulajdonosok, mert úgy látom nekik tényleg számít a vendég!

  Az árak talán egy picit magasabbak az átlagnál, de semmiképp sem elszálltak, A minőség alapján akár lehetne jóval drágább is!

  Mindenkinek csak ajánlatni tudom!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Dunapark Kávéház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás