Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Ticket restaurant
Felszereltség:
TV, WIFI, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Busz: 54, 5, 84E, 89E, 94E, 254E, 294E

994

A Nagykőrösi és a Nemes utca sarkán.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
3.8
Összesen 8
5 4
4 2
3 0
2 0
1 2

 • Az ételek minősége és mennyiség megfelelő volt. Elkészítették az ünnepeltnek a kívánságát, ami az étlapon nem volt feltüntetve, viszont a honlapon igen.

  ·
  0
  Jelentés
 • Szerintem Joe bácsi étterem a környék legjobb étterme. Persze mindenhol előfordulhatnak hibák de én azt gondolom ,hogy az emberek hamarabb ragadnak tollat az őket ért sérelem miatt mintsem,hogy elégedett vendégként távozva ódákat zengjenek.De ez így van rendjén.Az étterem 18 éve folyamatosan fejlődik és szépül,nagy Gasztronómiai élvezetet nyújtva az onnan távozó vendégeknek.Nekem idáig még mindig csak boldog pillanatokat szereztek,bár ha fogalmaztam is véleményt azt a tulajdonosoknak vagy az üzletvezetőnek személyesen tettem meg hiszen ők mindig a helyszínen vannak.A vendégek véleményét építőjellegű kritikaként veszik talán ettől olyan sikeresek 18 éve.

  ·
  1
  Jelentés
 • Szia! Tegnap rendeltünk sajtlevest és Joe csirkéjét sajnos mindkettő ehetetlenül el volt sózva ki kellett dobni amit nagyon sajnáltam. Eddig nem volt ilyen probléma.

  ·
  0
  Jelentés
 • Tegnap 2015.12.09.-én pizzát rendeltem, hát meglepetésemre a tésztában egy óriási hajszál volt.Grt. Miért nem használnak kendőt-sapkát a szakácsok?

  ·
  0
  Jelentés
 • Az ételek minősége és menyisége megfelelő. A kiszolgálás kicsit lassú. A nem dohányzó rész hűvös, kirekesztett, sötét.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Joe Bácsi

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás