Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 16:00 - 06:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Hamburger, Magyaros
Felszereltség:
TV, WIFI, Élőzene, Parkoló
Rólunk:

KAZÁN…ha unja már a sablonos romkocsmák világát vagy a túl trendi miliőt. Ezért alapítottuk meg a Kazánt. Célunk, hogy változatos, izgalmas helyet hozzunk létre, hogy színt vigyünk a budapesti gaszto-kulturális életbe. 16 órától hangulatos kávézóként üzemelünk, ínycsiklandó, házi hamburgerekkel és italakciókkal várunk minden betévedőt, sötétedés után pedig beindul az éjszakai élet.

A Kazán egyszerre kulturális központ, melynek színpadán a zenei paletta összes árnyalata képviseltette már magát a komolyzenétől a progressive house-ig, s melynek falai között gyakran kiállításokra is lelhetsz. Családias, baráti környezet, amely két szinten, öt különböző hangulatú teremmel csalogatja be az utca emberét.

A Kazán 2014 április 24-én csatlakozott az Amnesity International "Fénypont" - Emberi jogi barát helyek programban!


A belvárosban romokkal már nehéz újat mutatni kocsmafronton, így egyre többen vannak, akik elkezdenek építeni is. A barátságos hangulat iránti igényt megtartva például úgy, hogy a Mono Klub után, második körben alakítanak át egy egykori kazánt kocsmatérré. Letisztult belső térrel, beszélgetős nappalival, hébe-hóba zsíroskenyérrel és meglepően gyakori ingyenes koncertekkel indul az Ó utcai KAZÁN.
Megosztottan nagyszerű tér kezd itt élénkülni, ahol társasjátékos ivászat, paprikás krumplis józanodás és meglepetés zenekarok is várnak ránk.


1066 Budapest, Ó utca 51.
+36 70 427 5113
+36 30 388 0799

Evős-ivós-traccsolós
Egykor az Ó utcai társasház kazánjaként működött a helyiség, de legtöbben már klubként ismerték meg a városban. Mindkét korszaknak leáldozott, majd lett a KAZÁN.
A KAZÁN egy kétszintes, három, vagy a pult környékkel együtt inkább négyteres kocsma, ami beszélgető sarkokkal és kulturális programokkal lényegül át valami sokkal kedvesebbé. Délután négytől van nyitva a hely, így három műszakra simán fel lehet osztani a KAZÁN napokat: délutáni teázós, esti iszogatós és hajnali józanodós órákra. Éjfél tájt pedig havonta kétszer-háromszor koncerttel is befűtenek majd az éjszakai órákra.

KAZÁN, Budapest
Három a tér
A KAZÁN túlnyomórészt Ecseris bútorait egységesre húzták újra, hogy azok miatt se törjön meg a letisztult dizájn. Kilencven fő tud leülni, de persze sokkal többen férnek el kényelmesen, és a megvilágítás miatt is úgy érezzük: van terünk. Vannak játékok, amikkel a randira, csevegésre, kávéra-teára, délutáni fröccsre elkülönített Nappaliban lehet majd szórakozni. Malom, sakk, Backgammon, kártya is lesz porondon, de új hely lévén: ötletelni ér.
Bátran bedobhatunk bármit a közösbe, mert a KAZÁN csapata a közvetlen vendéglátásra szavaz minden téren, a tömeges ostrom ellenére is. Próbálták már többször, hiszen rengeteg telt házas napjuk van.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: M1 Villamos: 4, 6 Busz: 105 Trolibusz: 70, 78

923

Az Oktogon közelében található, a Teréz körútról elérhető

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.5
Összesen 11
5 9
4 1
3 0
2 0
1 1

 • Nagyon jó a hely ! Igaz most Kazán Mulató néven fut. Szerintem az egyetlen igazi élőzenes retro klub Budapesten! Az árak is korrektek.

  ·
  0
  Jelentés
 • Remek hely!

  ·
  0
  Jelentés
 • Az egyik legjobb hely mostanában a belvárosban!
  Tökjó árak, jó kaják, szuper kiszolgálás!

  ·
  0
  Jelentés
 • Törzshely, mert a legjobb

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Kazán

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás