Töltés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz
Rólunk:

Legszebb harci díszedbe öltözve, sírig hű fegyverhordozóddal, és a harcokban megedződött társaiddal együtt bármikor megpihenhetsz nálunk és elherdálhatod a sikeres rabló hadjáratod alatt szerzett véres munkád eredményét, pénzes zacskóikat fitogtató kalózok, valamint az asztalod alatt úszkáló teknosbékák társaságában.
Borgőzös tivornyádat Vézna Bob, a főszakács teszi emlékezetessé, mert ő a hagyományosan kalóz ételeinken kívül, a birtokában lévő titkos receptekből a cápát, a struccot, a nyelvhalat is elkészíti kívánságodra akár egy kézzel is! /... a másik kezét a tavalyi portyáink során valamelyik általunk megcsáklyázott hajón hagyta .../

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékeld Te is!

Tortuga Étterem

Értékelések

 • Zuzu Hirek

  Több éve járunk ebbe az étterembe, mindig legalább hatan, de előfordult már hogy tizenketten is voltunk. A helyet elsősorban társasággal érdemes látogatni. Nem kifejezetten csendes, romantikus, gyertyafényes vacsorákra tervezték, bár a korábbi nem dohányzó részen vannak csendesebb asztalok. A sok év alatt nekünk soha nem volt semmilyen problémánk az ételek minőségével, sőt, nekünk kifejezetten bejöttek amiket rendeltünk. Alapvetően magyaros ételeket szoktunk választani, amik nagyon finomak. Az étterem tiszta, semmilyen higiéniai problémánk nem volt soha.

  Nekünk nagyon tetszik a maszkos felszolgálás és élvezni szoktuk, hogy mások is ünnepelnek és velük örülünk. Volt már, hogy nem ünnepeltünk semmit, de akkor is rendeltünk belga csoki tortát, mert szerintünk a világ legfinomabb tortája.

  Színvonalas étteremhez méltóan a pincérek a vendégeket az asztalukhoz kísérik, akik mindig segítőkészek és türelmesek. Még csak nyugati országban tapasztaltam, hogy emberek olyan birka türelemmel viseljék a körbe-körbe rohangáló gyerekeket, mint az itteni pincérek, még akkor is, amikor a karjuk tele van a kész ételekkel.

  ·
  0
  Jelentés
 • Al Fonso

  Megvallom őszintén,mindig is szerettem azokat az embereket ,akik egy élvben kétszer engedhetik meg maguknak az a „luxust”hogy valamilyen éttermet felkeressenek.
  Mindezekkel kapcsolatban,szintén a hódolatomat fejezem ki azok önjelölt étterem kritikusoknak akik a bélszint,vagy a rostélyost a „sertésből kínáljuk”k oldalon keresik, a számukra felkínált ételsorból.
  Nem utolsósorban,szeretném kifejezni részvétemet azok iránt, akik,stílusérzék hiányában. Azonban ha csak a stílusérzék rombolását tekinteném dominánsnak,akkor vagy a saját ízlésbeli sivárságomat,vagy a tömény proletár zsőtem által keltett ételkritikákkal kellene,hogy egyetértsek.
  Előrebocsájtom azt, hogy az étteremben történt látogatásom dátuma nem egyezik a valós adatokkal.
  Azonban mentségemre kell,hogy szolgáljon az a tény, hogy a séfet Vézna Bob-ot van szerencsém személyesen ismerni.
  Vézna Bob Kiss. I. néven szerzett mestervizsgai tekintélyt melyet a mai napig megőrzött. Esetleg a szerénységéből adódó intelligencia,mellyel mindezt a helyet igyekszik vezetni a legjobb tudása szerint ,juthat arra a következtetésre a vendégek tömkelege,hogy.:”Igen megkaptunk a pénzünkért azt,melyet kívántunk.,
  Az az ember,aki gyakorlatilag,kizárólag egy csapot sör alapján tudnak mértéket,és értéket vonni,egy meglehetősen jól szituált,legfőképpen exkluzív vendégeknek fenntartott helyen,nos arról az a véleményem,hogy nemcsak ízlés tekintetében sivár,hanem mentálisan is az..

  ·
  0
  Jelentés
 • Barczi Imre

  Tegnap délután a Növérem esküvöje kapcsán. A szük család 7 fö látogatott el ide. Káposztás bableves(csülökel)ettünk. Az finom volt. A msáodig fogás böséglál vol. Csirke-sertés-marha-hal falatokkal. Hatalmas adag volt. Esztétikailag szép. De izre már hagyott némi kivánnivalot. A liakáposzta iztelen volt, a kacsa zsiros, de füszertelen, a bélszin az rágos volt. A rák ehetetlen. Igazábol csak a palacsintába forgatoitt csirkemell falatkák voltak finomak. A csapot sör finom volt, és a torta is. De összeségében ettöl a hires ismert helytöl többet vártam volna. mert a belsö kialakitása az étteremnek az pazar, a kis dobozok az evöeszközöknek is ötletesek. De az étel az csapni valo volt összeségében. Aztán az árak szerintem nagyon magasak és egyátalán nincsenek arányban az ételek minöségével:-(((

  ·
  0
  Jelentés
 • pa...@freemail.hu

  Ez egy nagyon különleges és egyedi étterem, meglepően jó árakon.

  (Az egyetlen is, ahol inkább a dohányzó részben szeretek ülni, mert ott teknősök és kis patak van a lábunk alatt, ami rendkívül hangulatos.)

  Kiválóak az ételek, a tálalás egészen különleges, és ami nagyon tetszik, hogy minden apró részletre odafigyeltek. Teljes az összhang.
  Még sokszor fogunk idejönni, mindenkinek nagyon ajánlom!

  ·
  0
  Jelentés
 • zi...@gmail.com

  Hangulat és belső kialaítás egyértelműen csillagos ötös. Az ételek hatalmas adagok voltak, így haza is vittünk belőlük. Az eperkrémleves hozta a szokásos ízét, finom volt. Sajnálom, hogy húslevesből csak strucc-ot lehet kapni, de az is rendben volt. A csülök száraz volt, a bundázott csirke pedig hideg. A felszolgálás rendben volt.

  Tegnap ismételten ellátogattunk a Tortuga éttermbe. Többször nem fogunk próbálkozni, az biztos.
  Fajitas-t rendeltem, amin túl sokmindent nem lehet elrontani. Hát mégis sikerült. A pulykahúson alig volt érezhető a fűszerezés és sótlan volt. A tortilla olyan volt, mintha csak lisztet ettem volna. A sültkrumpli szintén sótlan volt. Egészében egyáltalán nem volt finom.
  Másik ételként valami kalóz érméket rendeltünk, nem emlékszem pontosan a nevére, szerencsére nem nekem kellett ennem. Egy falatot ettem a "fasírtból" de annaki az íze minősíthetetlen volt.

  Mikor visszaküldtük a tányérokat több, mint a fele rajta volt. Elég furcsának tartom, hogy a felszolgáló meg sem kérdezte, hogy ízlett e az étel. De a körölüttünk ülő másik négy asztaltól sem.

  Sajnálom, hogy az étterem belső kialakítása miatt ilyen sokan járnak ide, mert a lényeg a konyha, az nem jó.

  ·
  0
  Jelentés

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Rendben