Töltés
Asztalfoglalás Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz
Rólunk:

Legszebb harci díszedbe öltözve, sírig hű fegyverhordozóddal, és a harcokban megedződött társaiddal együtt bármikor megpihenhetsz nálunk és elherdálhatod a sikeres rabló hadjáratod alatt szerzett véres munkád eredményét, pénzes zacskóikat fitogtató kalózok, valamint az asztalod alatt úszkáló teknosbékák társaságában.
Borgőzös tivornyádat Vézna Bob, a főszakács teszi emlékezetessé, mert ő a hagyományosan kalóz ételeinken kívül, a birtokában lévő titkos receptekből a cápát, a struccot, a nyelvhalat is elkészíti kívánságodra akár egy kézzel is! /... a másik kezét a tavalyi portyáink során valamelyik általunk megcsáklyázott hajón hagyta .../

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
4.5
Összesen 11
5 8
4 2
3 0
2 1
1 0

 • NAGYON barátságos a környezet,az ételek fantasztikusak.

  ·
  0
  Jelentés
 • En egyszer jartam ott, a hangulat jo volt, tetszett a kornyezet, de a kaja sz@r volt! Labamaj helyett, valami pergamentre hasonlito ize volt! Egyik baratunk csomagoltatta a kajamaradakat, a felet hagyta meg, nagy adag volt. A csomagban csak a koret volt a hus nem....

  ·
  0
  Jelentés
 • Több éve járunk ebbe az étterembe, mindig legalább hatan, de előfordult már hogy tizenketten is voltunk. A helyet elsősorban társasággal érdemes látogatni. Nem kifejezetten csendes, romantikus, gyertyafényes vacsorákra tervezték, bár a korábbi nem dohányzó részen vannak csendesebb asztalok. A sok év alatt nekünk soha nem volt semmilyen problémánk az ételek minőségével, sőt, nekünk kifejezetten bejöttek amiket rendeltünk. Alapvetően magyaros ételeket szoktunk választani, amik nagyon finomak. Az étterem tiszta, semmilyen higiéniai problémánk nem volt soha.

  Nekünk nagyon tetszik a maszkos felszolgálás és élvezni szoktuk, hogy mások is ünnepelnek és velük örülünk. Volt már, hogy nem ünnepeltünk semmit, de akkor is rendeltünk belga csoki tortát, mert szerintünk a világ legfinomabb tortája.

  Színvonalas étteremhez méltóan a pincérek a vendégeket az asztalukhoz kísérik, akik mindig segítőkészek és türelmesek. Még csak nyugati országban tapasztaltam, hogy emberek olyan birka türelemmel viseljék a körbe-körbe rohangáló gyerekeket, mint az itteni pincérek, még akkor is, amikor a karjuk tele van a kész ételekkel.

  ·
  0
  Jelentés
 • Megvallom őszintén,mindig is szerettem azokat az embereket ,akik egy élvben kétszer engedhetik meg maguknak az a „luxust”hogy valamilyen éttermet felkeressenek.
  Mindezekkel kapcsolatban,szintén a hódolatomat fejezem ki azok önjelölt étterem kritikusoknak akik a bélszint,vagy a rostélyost a „sertésből kínáljuk”k oldalon keresik, a számukra felkínált ételsorból.
  Nem utolsósorban,szeretném kifejezni részvétemet azok iránt, akik,stílusérzék hiányában. Azonban ha csak a stílusérzék rombolását tekinteném dominánsnak,akkor vagy a saját ízlésbeli sivárságomat,vagy a tömény proletár zsőtem által keltett ételkritikákkal kellene,hogy egyetértsek.
  Előrebocsájtom azt, hogy az étteremben történt látogatásom dátuma nem egyezik a valós adatokkal.
  Azonban mentségemre kell,hogy szolgáljon az a tény, hogy a séfet Vézna Bob-ot van szerencsém személyesen ismerni.
  Vézna Bob Kiss. I. néven szerzett mestervizsgai tekintélyt melyet a mai napig megőrzött. Esetleg a szerénységéből adódó intelligencia,mellyel mindezt a helyet igyekszik vezetni a legjobb tudása szerint ,juthat arra a következtetésre a vendégek tömkelege,hogy.:”Igen megkaptunk a pénzünkért azt,melyet kívántunk.,
  Az az ember,aki gyakorlatilag,kizárólag egy csapot sör alapján tudnak mértéket,és értéket vonni,egy meglehetősen jól szituált,legfőképpen exkluzív vendégeknek fenntartott helyen,nos arról az a véleményem,hogy nemcsak ízlés tekintetében sivár,hanem mentálisan is az..

  ·
  0
  Jelentés
 • Tegnap délután a Növérem esküvöje kapcsán. A szük család 7 fö látogatott el ide. Káposztás bableves(csülökel)ettünk. Az finom volt. A msáodig fogás böséglál vol. Csirke-sertés-marha-hal falatokkal. Hatalmas adag volt. Esztétikailag szép. De izre már hagyott némi kivánnivalot. A liakáposzta iztelen volt, a kacsa zsiros, de füszertelen, a bélszin az rágos volt. A rák ehetetlen. Igazábol csak a palacsintába forgatoitt csirkemell falatkák voltak finomak. A csapot sör finom volt, és a torta is. De összeségében ettöl a hires ismert helytöl többet vártam volna. mert a belsö kialakitása az étteremnek az pazar, a kis dobozok az evöeszközöknek is ötletesek. De az étel az csapni valo volt összeségében. Aztán az árak szerintem nagyon magasak és egyátalán nincsenek arányban az ételek minöségével:-(((

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Tortuga Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás