Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
TV, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Buszok: 7, 173, 7E, 173E, 86, 233E Villamosok: 18, 19, 41, 47, 49

907, 973

A forgalmas Bartók Béla út közelében, egy csendes kis utcácskában van a Kisrabló Pub.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
2.7
Összesen 7
5 1
4 2
3 1
2 0
1 3

 • Gyerekek a hely maga a fertő Geci. A kopaszon kívül droid mindenki, főleg a lamantin testű nő.
  A kaját ha értékelni kell egy jo 7 es 10000 bol.

  ·
  0
  Jelentés
 • 15 éve sokat jártunk ide, most kis baráti társasággal tértünk vissza egy szombat este. Kár volt.
  1. Kong az ürességtől: utólag már érthető, hogy miért.
  2. A pincér finoman presszionált, hogy "Bőségtálat" válasszunk: a gyér forgalom miatt mi is csak a frissensültben bíztunk, de még ez sem sikerült teljesen -- a csirkecomb félig nyers maradt.
  3. Bár a bejáratnál ki van írva, a Szép Kártyát nem fogadták el, sem a bankkártyát (a mese szerint: tulajdonosváltás volt és bankot cseréltek, még nem működik a leolvasó...") A cehet - amiből a csirkecombot persze nem vonták le - kápéban kellett leszurkolni (miközben a pincér röhejes módon végig arról karattyolt, hogy milyen nagy kedvezmények vannak vasárnaponként).
  /nem tippeket akarok adni, de ha nem tudtuk volna összedobni? vkit elküldenek automatázni, a többiekre meg addig rázárják az ajtót?! /
  A végeredmény: iszonyú gáz. SOHA TÖBBÉ.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az utolsó hozzá szólóhoz szeretnék szólni, mivel az asztal valóban nem tudott fizetni kártyával mert a leolvasó meghibásodott, és majd 1 hétig nem üzemelt. A kedves vendég aki mindaddig meg volt elégedve amíg ez a probléma fel nem merült Igazán, csak sajnálni tudjuk a KELLEMETLENSÉGÉRT ami tőlünk kívülálló ok miatt következett be. Ellenben Ö szándékosan nem fizette ki a számlát elvi okokra hivatkozott , igéretett tett hogy este visszajön de azóta nem láttuk. De örülünk hogy legalább vendégül láthattuk !

  ·
  0
  Jelentés
 • Ebédelni voltunk.Minden rendben volt! Az ételt,a felszolgálást rendben találtuk. Az árak elfogadhatok,és az étel miösége jó és finom.Legközelebb is vissza térünk. Csak ajánlani tudom.


  Köszönjük!!

  ·
  0
  Jelentés
 • A Tokos csütörtöki akció keretében sajnos nagyon rossz benyomással távoztunk az étteremből.
  Illetve már sajnos ez is túlzás, hogy távoztunk, hiszen be sem jutottunk, csak néhány percre. Egy 20 fős baráti társasággal foglaltunk le néhány asztalt az esemény előtt egy héttel.
  A vacsora estéjén már kaptunk egy telefont, hogy jól tennénk, ha késnénk kb. 20 percet, mert elég nagy csúszásban vannak. Kérésükre késve érkeztünk, ám ez még mindig kevés időnek bizonyult számukra, hogy felkészüljenek fogadásunkra.

  Udvariasan megkértek, hogy várakozzunk az épület előtt, hiszen nagyon kellemetlen lenne számukra, ha fel kellene állítaniuk az asztaltól a vendégeiket. Vajon nekünk nem kellemetlen az utcán ácsorogni?!?
  Mindeközben a 3-4 fős társaságok sétáltak ki-be az étterembe, minket azonban 10 percenként kijöttek megnyugtatni, hogy hajnali egy óráig biztosan lesz konyha, éhen nem maradunk.
  Amikor 1!!! órás várakozás után végre betessékeltek az előtérbe, leültettek és közölték velünk, hogy a konyhafőnök nem képes több ételt elkészíteni, hiszen elfogyott az alapanyag.
  Azt gondolom, hogy nagyon nagy hibát követett el az étterem akkor, amikor nem gondolta át, hogy mit vállal fel ezzel az akcióval.
  Ezek után csalódottan és még éhesebben távoztunk az étteremből, amit az sem csillapított, hogy kedves felszolgáló kisasszony szabadkozott, hogy nem ő tehet róla, hogy nincs mit ennünk.
  Azthiszem ezek után már nem vágyom erre a helyre, akármilyen finoman főznek is! :(

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Kisrabló Pub

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás