Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: M3 Troli: 75 Buszok: 115, 133

950, 950A

A Váci útról elérhető a Dráva utca.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 4
5 3
4 0
3 0
2 1
1 0

 • Kiváló étterem, kiváló személyzettel !

  ·
  0
  Jelentés
 • A legeslegjobb étterem, helyes a személyzet, finom a kaja, és rugalmasak mindenben !

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagyon régen nem jártam ebben az étteremben, pár évvel ezelőtt szinte törzsvendég voltam, gyakran jártunk le ünnepelni/szórakozni, úgyhogy nagy reményekkel léptem be az ajtón, egy elég fontos eseményt szerettünk volna megünnepelni egy kellemes vasárnapi ebéd formájában.
  Leültünk, rendeltünk és hamarosan ki is hozta a pincérnő a rendelésünket.
  Sajnos a húsleves amit kaptunk egy savanyú szagú valami volt, és megkóstolván konstatáltuk, hogy bizony egy buggyant ételről van szó.
  Szóltunk a pincérnőnek, hogy ezt ilyen formában nem tudjuk elfogyasztani, féltve egészségünket. Ő pedig leteremtett minket, hogy márpedig a levest tegnap főzték, kénytelen kelletlen elvitte, gondoltuk sebaj, megesszük a második fogást.
  De a hölgy két perc múlva visszajött egy újabb adag savanyú levessel amit az orrunk alá nyomott, hogy márpedig ez nem romlott és ő tizenéve dolgozik itt, ez a leves jó!
  Meglepődve és letaglózva ültünk az asztalnál, és nem értettük a kirohanást, mert úgy érzem kultúráltan utasítottuk vissza a romlott ételt. Nagyon kellemetlenül érintett a dolog és úgy döntöttünk inkább kifizetjük az eddig elfogyasztottakat és elmegyünk.
  Én nem vagyok egy rossz vendég és tényleg szerettem ide járni, egy : "Elnézést kérek, ajánlhatok valami mást" mondattal le lehetett volna kenyerezni.
  Sajnálom, én többet nem térek vissza!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Marsall Étterem-söröző

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás