8.1

(4 szavazat)

véleményem van!

Nosztalgia Étterem

Étterem - Vendéglő
 • image

bemutatkozó

A 30-as út melletti utazók éhségének és szomjának csillapítására nyitottunk meg újra 2002 áprilisában. A régi és új vendégeinknek köszönjük, hogy az év folyamán többször is betértek hozzánk és fogyasztottak ételeinkbõl és szomjas torkukat csillapították hideg italainkkal.

Vélemények

 • image
  9.7pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  10
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  9
  9.7
   
   
  Arisztid véleménye
  “Nagyon kellemes hely, nagy választék gyors kiszolgálás. Mindenképpen asztalt kell foglalni! Hatalmas adagok, a csülök a hely specialitása.”

  Vélemény időpontja 2013.10.07. 13:28

  Látogatás dátuma: 2013.10.05.

 • image
  10pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  10
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  10
  10
   
   
  Bertalan véleménye
  “Először voltam az étteremben, de biztosra vehető, hogy nem utoljára. Hatalmasak az adagok, jó a kiszolgálás, családias. Maximálisan elégedett vagyok velük.”

  Vélemény időpontja 2012.05.06. 22:37

  Látogatás dátuma: 2012.04.22.

 • image
  4.2pont
  Ételek:
  4
  Tálalás:
  3
  Tisztaság:
  6
  Hangulat:
  4
  Kiszolgálás:
  5
  Ár / érték :
  3
  4.2
   
   
  Csendes vendég véleménye
  “Tipikus út melletti étterem, ahol az adagok óriásiak, de nem túl ízletesek. A rántotthúson túl sok a prézli a hasáburgonya kemény volt és olyan ételszag volt, hogy felakaszthatam volna rá a kabátomat. Ez a lávakövön sült étel jó ötlet, mert így nem kell szakácsnak sokat dolgozni. Végül is én sütöttem meg a vacsorámat saját részemre. Ami nem lenne baj, ha olcsóbb lenne az ára. Sajnos, nem vagyok szakács és a felszolgáló nem segített semmiben csak letette elém azt a bazi forró tálat és jóétvágyat kívánt. Semmi gond, csak nem erre készültem,.....és otthon hagytam a szakács vénámat. Nekem furcsa, hogy közel 3000Ft-ért még 10 percet kellett a saját husom megsütésével foglalkoznom. A somlói galuska kiváló volt, de a gyerekek a nem hűtött üdítő italát hidegen hozták ki.

  Máskor nem eszem lávakövön sütött ételt, mert a pénzemért még dolgozhatok is egy étteremben, mint szakács.Ha bort is kértem vola, akkor lehet, hogy előtte elküldtek volna szüretelni?”

  Vélemény időpontja 2010.02.17. 17:27

  Látogatás dátuma: 2010.02.12.

 • image
  8.5pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  7
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  7
  8.5
   
   
  blaci véleménye
  “Ma a barátainkkal ezt az éttermet választottuk.

  A környéken elég híres az étterem a nagy adagokról és a finom ételekről. Azonban mi már régen voltunk, gondoltuk megint kipróbáljuk.

  Vasárnap este 6-ra foglaltunk asztalt. Az étteremben nem mondom, hogy nem voltak de azért tömeg sem volt. Itt jegyzem meg, talán szerencsére, mert az elrendezés (belépő részen a nemdohányzó helyeknél) elég zsúfoltnak nevezhető, ha ültek volna a szomszéd asztalnál, akkor biztos hogy zavartuk volna egymást. Itt jegyezném meg, hogy az asztalok is valóban kicsik voltak és a székek rendkívül kényelmetlenek. Tudom, hogy ez egy étterem, de azért ha már ilyen szorosan rakják ezeket az igen kicsi asztalokat, legalább a székek lehetnének kényelmesebbek!

  Nagyjából a fent leírtak voltak a legnagyobb hibák, innentől inkább a jókat tudom írni:

  1, Az ételek valóban óriás adagok (bár én nem erre esküszöm) így aki ezt szereti annak mindenképp érdemes ide ellátogatni.
  2, Az ételek finomak ízletesek voltak. Bár ettem már finomabb ételeket is, mindenképp elmondható, hogy az átalgosnál jobb, de azért még lehet itt, ott fejlődni. A leves kicsit el volt sózva, a rántott töltött húsok kicsit szárazak voltak. Azonban ezek tényleg inkább csak árnyalatok, hangsúlyoznám, hogy mindent egybevéve az ételek tényleg jók voltak. Talán egyedül a túrógombóc volt az ami valóban íztelen volt és lesajnálták róla a tejfölt. Ketten is fogyasztottunk és mind a kettőnknek ez volt a véleménye.
  3 A díszitéssel igazából nem nagyon foglalkoztak, a szokásos egyszerű narancsszelet stb.
  4, Talán a végére hagytam az egyetlen majdnem hibátlan dolgot, ez pedig a kiszolgálás. A kiszolgálás majdnem tökéletes volt, és a majdnem is csak egy apróság. Ezért is adtam 10-et rá. Most sorolhatnám mitől jó egy kiszolgálás, de talán elég annyit, mondani, hogy mostanában nagyon kevés éttermben ért az a meglepetés, hogy a picnér észlelte, hogy fogy az üdítőm és rákérdezett hozhat-e még! Az egyetlen apróságot ami miatt szerintem csak "majdnem" tökéletes volta a kiszolgálás, le se írom, mert még elrontana a valódi elégedettség érzésem a kiszolgálással kapcsolatban.
  5, Ahol mi ültük az a rész nem volt igazán hangulatos, amolyan semmilyen volt, múltkor voltunk bent is, de most nem néztem be nem emlékszem rá. Talán ezen a téren is lehetne kicsit még javítani.

  Összességében ez tényleg egy nagyon jó étterem, bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon udvariasak, gyors a kiszolgálás, finomak az ételek, nagyok az adagok, stb.”

  Vélemény időpontja 2009.06.28. 22:51

  Látogatás dátuma: 2009.06.28.

véleményem van!
youmetry