Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Kártyás fizetés
Rólunk:

A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. A MÁK Konyhájának meghatározó elemei a magyar, illetve a Monarchia konyhájának hagyományaiból, a K und K gyökerekből erednek, de megtalálhatóak benne a francia és más nemzetek bisztrókultúrájának hagyományos ételei is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Villamos: 2, Busz: 16, 105

914, 914A, 931, 950, 950A

A Nádor utcából a Vigyázó Ferenc utcába.

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 4
5 1
4 2
3 0
2 0
1 1

 • Délután kettőkor érkeztünk. Az étlap előételei közül csak tengeri herkentyűt lehetett választani, más nem volt, állítólag elfogyott. Főételként kétféle halétel, volt feltüntetve, és egyféle nem hal. Ezt választottuk. A neve valami ilyesmi volt: Sertéstarja tojásos nokedlival. Nagyon éhesek voltunk. Ezt "választottuk". Kaptunk egy nagy tányér közepén egy evőkanálnyi égetett spagettit 3 kis szelet (4x6 cm nagyságú) hússal, ami ugyan tarja volt, de nem volt megállapítható, hogy sült, vagy főtt, de ez nem is lényeges, mert nyers volt. A köret gyanús színű, víz állagú lében úszkált, tojás sehol. Ilyen kis éttermi adagot még soha, sehol nem láttunk. Bizakodva vártuk a kávé mousse nevű desszertet, hátha nem halunk éhen. Meg is érkezett: Egy hatalmas mélytányér mélyén egy kávéskanálnyi kávéfagylaltra emlékeztető valami volt, mellette egy hasonló méretű, de hosszúkásabb szintén fagylaltszerű sárga folt áfonya darabokkal. Nyolcezer forintot fizettünk a két "ebédért", és elmentünk enni valamit egy tejivóba.

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagyon finomak voltak az ételek, jó volt a kiszolgálás, az étterem kialakítása számomra puritán.

  ·
  0
  Jelentés
 • Kellemes hangulat, szép tálalás, pompás kiszolgálás

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

MÁK bistro

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás