Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Kellemes, barátságos hely a Fehérvári út és Andor utca sarkán. Ez a családias hangulatú kisvendéglő több mint egy évtizede áll a vendégeink rendelkezésére, lehet itt jókat enni, inni barátságos környezetben.

Mutass többet


Napi menü - 04. 26. Szerda

Gombaleves
Bácskai rizses hús

A menü ára: 900 Ft

Húsleves csigatésztával
Brassói aprópecsenye

A menü ára: 900 Ft

Lencseleves füstölt hússal
Hortobágyi palacsinta

A menü ára: 900 Ft


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 10
5 1
4 6
3 0
2 1
1 2

 • A tegnapi bécsi szelet sült burgonyával, nagyon rossz volt. A burgonya szottyadt, tocsogott az olajban, a bécsi szelet szinte csak panír volt. Rosszul is lettünk utána, hazafelé az egyik családtag hányingerrel küszködött. Különben mindhármunknak megfájdult a gyomrunk, ez még másnap sem múlt el. Reklamációnkra azt a választ kaptuk, hogy a burgonya házi burgonya volt. Szerintünk inkább kétszer lett bedobva az olajba, ezért volt puha és löttyedt. Potom 6.000 Ft-ért még mindhárman rosszul is lettünk. Le is fotóztuk a rettenetes ételeket. Igaz, hogy rendezvény is volt, de ez nem menti fel az éttermet attól, hogy másoknak minőségben rossz ételt szolgáljanak fel. Arról a mentegetőzésről ne is beszéljünk, hogy házi burgonya. Bár még az sem ilyen lottyadt, amilyet mi kaptunk. Szerencséjük, hogy nem csináltunk botrányt. Megtehettük volna, hiszen mindhárman rosszul lettünk. Nem ajánlom őket, bár többször ettünk már itt, többet nem fogunk, a minőség alapos romlása miatt.

  ·
  0
  Jelentés
 • Több, mint 20 éve ebédelünk itt évente több alkalommal kisebb vagy nagyobb létszámmal. Valamennyi alkalommal finomak voltak az ételek, mennyiségük is megfelelő volt. A kiszolgálás családias, de nem tolakodó.
  Könnyen megközelíthető közösségi közlekedéssel és autóval egyaránt.
  Remélem még sok évig vehetjük igénybe az étterem szolgáltatását.
  xxxxx

  ·
  0
  Jelentés
 • Évek óta nem túl gyakran, de rendszeresen járunk ide. Apró hibáktól eltekintve, mint tömeg alapanyagból készült köret, kicsit kiszárított natúr hús, elégedettek voltunk. Dél-Buda legjobb étterme. A kiszolgálás elég gyors volt és udvariasak voltak. Még arra is figyelmeztettek, ha valamire sokat kellene várni. Könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség mindig volt. Az adagok elég nagyok voltak, ahhoz, hogy a desszert majdnem sok legyen. Asztalfoglalás működik és oda ahova kérjük. Bár a választék elég állandó, ha nem gyakori vendég az ember, nem zavaró. Ínyenceknek nem ajánlom, de családi összejövetelnek, vagy csak jóllakni kifizethető áron igen.

  ·
  0
  Jelentés
 • A Négy Évszak talán az egyik legjobb étterem az "ár/érték arány" alapján.
  Gyakran járok ide és mindig kiválónak találom az ételeket, a tálalást, a tisztaságot,
  a hangulatot és a kiszolgálást.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az étel átlag alatti, az adagok kifejezetten kicsik. Sőt, egyre kisebbek, többszöri látogatás után ezt tudjuk megállapítani.
  Az étlap évek óta ugyanaz, kreativitás nem sok szorult a szakácsba, nem is járunk gyakran ide, de a környéken nem nagy a választék, ezért időnként teszünk egy próbát..
  A hús gyakran túlsütött, kiszáradt, a burgonya a legolcsóbb tescos fagyasztott,a rizs szintén olcsófajta.
  A leves mikrózott, sosem friss.
  A terítő gyakran piszkos,ételmaradék,etc.
  Csak kimért, erősen vizezett üdítő kapható, üveges nincs.
  A pincér ( 40-es úr..) flegma, üdülési csekkel való fizetéskor látványosan húzza a száját, pedig külön borravalót is kap.
  Nem egyszer előfordult, hogy nem arendelt ételt hozzák, pl. más köretet, mint amit kérünk, utána sértődött fej, ha szólunk, majd nevelési célzattal látványosan lassan hozza a megrendeltet, mialatt a hús kihűl.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Négy Évszak Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás