Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Pizza King Étterem már nem elérhető az oldalon.

Pizza King Étterem Pizza King Étterem

Pizza King Étterem

2.2
(6)
Étterem

1072 Budapest, Akácfa utca 9/A.

Korábbi értékelések

 • Minap jártam az Akácfa utcai étterembe.Kellemeset csalódtam mint a kiszolgálás mint az étellel kapcsolatba.Korrekt,gyors és finom kiszolgálásban volt részem.Biztos vagyok benne,hogy legközelebb is csak hozzájuk térek be.

  ·
 • A múlt héten tévedtünk be véletlenül és kellemes meglepetés volt,főleg az itt olvasottak után.
  Gyors kiszolgálás volt és még az ételallergiámra is tekintettel voltak.
  Ár/érték arányokról már nem is beszélve, eszméletlen finom pizza és árban még sincsenek a felhők felett, teljesen korrekt.
  Köszönöm!

  ·
 • Látszik, hogy a hely araboké.
  Elég gáz, alig elmosott evőeszközök, legolcsóbb alapanyagok.

  IDE SE JÖVÖK TÖBBET!

  ·
 • Pontosítanék egy kicsit.

  A Pizza King nevű véleményem szerint szörnyszülöttek, és koszos arab terroristákkal szimpatizáló egyének által vezetett,és alapított Franchise rendszerű házhozszállítással foglalkozó üzletek,nem kimondottan korlátozódnak a VII kerületre.
  Mint minden kiszállításos étteremből Budapest területén több is.
  Sajnálatos, hogy kimondottan a 39 perc keltette fel a figyelmét.
  Olvassa el csak nyugodtan azt a szórólapot, mellyel immáron hetente tisztelik meg a Főváros lakosságát, akarva akaratlanul..
  Feltünik valami ?
  Saláták.?
  Bruscetta Brusketta, Cordon Blue Kordon Blea
  Mindezek mellett a kissé élcesen vigyorgó Majkapapa ádáz mosolya sem tudna arra rábírni, hogy esetlegesen ételt rendeljek erről a helyről.
  Az alábbi okokból kifolyólag
  Több évet volt szerencsém „lehúzni” a vendéglátóiparban.
  Az ember óhatatlanul is belebotlik ezekbe a kiszállításos éttermekbe munkakeresés okán. Éttermekbe?, mármint hogy egyáltalán ezen jelzővel mernénk e illetni ezeket a kuplerájoknak nem minősülő patkányok és csótányok mindennapos látogatóhelyét.
  Ami én ezen a helyen jártam két évvel ezelőtt,még a felújítás kezdetét megelőzően,mindezen élményeimről,a jóizlés határain belül ,nem tudnék beszámolni.

  ·
 • Online ne rendeljen senki egyik Pizza King-től se, mert bár 39 percen belüli házhozszállítással hirdetik magukat, a 11:27-kor e-mailben VISSZAIGAZOLT rendelésről 13:20-kor még nem tudott a diszpécser.

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás