Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 21:30 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 7
5 4
4 0
3 0
2 2
1 1
  • A mai napon a véletlen folytán botlottunk bele az étterembe.Messziről jöttünk megéheztünk és betértünk.Nagyon kedvesen fogadtak bennünket és pozítívumként értékeltem,hogy nem az volt az első kérdésük:foglaltak asztalt?(száz étteremből kilencven kilencben ez az első kérdés)Mit szeretnénk és már kísértek is az asztalhoz.A kiszolgállás gyors és figyelmes az ételek frissek finomak voltak.s hatalmas adagok.Az árak a színvonalnak megfelelőek.Bárkinek ajánlom!

  • Velőspacal amiben büdőssen bűzlött a velő

  • Többször volt szerencsénk, kiélvezni vandégszeretetüket. csak pozitívumokat tudnék mondani, az ételek minősége és az dagok minden igényt kielégítenek. Még sokszor szeretnénk igénybe venni a minden igényt kielégítő szolgáltatásaikat.

  • Abonyi fogadó

    Az ország legjobb pacalozó helye volt,de június óta rengeteget romlott a pacal minősége.Utolsó próbálkozásunkkor 2018.07.25.-én a pacalnak csak só íze volt,színtelen,híg szaftú.A kosár kenyérből az alsó kettő száraz volt,a felszolgált csípős zöldpaprika fonnyadt és penészes.Nagyon sajnáljuk,hogy ezt kellett leírni,és reméljük,hogy visszatér a pacal régi minősége.


Értékeld Te is!

Abonyi fogadó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Abonyi fogadó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.