Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 06:00 - 13:00 Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Engedje meg, hogy egy pár szóval bemutassam ezt a príma helyet ahol korosztálytól függetlenül rátalálhat kedvelt harapnivalójára, szinte szüntelenül folytonos nyitva tartásunk alatt.
Ádi gyors étkező, mint a nevéből is kiderül a folyamatosan fejlődő jászság lakosságát és az ide látogatók harapnivalóját szolgáltatja.
Földrajzilag Budapesttől 70 km-re keletre a 31-es út mentén Jászberényben a jászság központjában található.Városunkban kikapcsolódhat uszodánkban, gyógyvizű termál fürdőnkben és állatkertünkben.Sok a városi program:-sportesemények,-gazdasági rendezvények és fesztiválok, ahol kiemelkedő a világhírű Csángó fesztivál.
Az immár 25 éves Ádi Büfé figyelmet fordít a város és környékének lakosaira egészen a legkisebb korosztálytól kezdve. Az utóbbi években az óvodások részére húsvéti rajzpályázatot hirdet, amely nagy népszerűségnek örvend az apróságok körében. Ennek keretében környezettanulmányra hívja a gyermekeket, akiket meg is ajándékoz.
A diákoknak külön ételkínálat került létrehozásra a zsebükhöz mérten, hogy gyakrabban élvezhessék a büfé finom ízeit.
Mindemellett több, mint 10 éve támogatója a jászberényi kispályás foci Öregfiúk osztályban szereplő, Ádi Büfé nevű focicsapatnak.
Az Ádi gyors étkező tulajdonosa Petrányi György, aki 1989-óta vezeti a jelenleg is fiatalokból álló kollektívát.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 3
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Ádi Büfé

Ádi Büfé

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.