Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Bicske város északkeleti oldalán az 1-es főút 30-31-es kilométere között a halastavak és a Szent László patak mellett, a Galagonyási szőlőhegy valamint a bicskei Batthyány kastély és arborétum ős fás tőszomszédságában található a Báder fogadó étterem.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 3
5 1
4 0
3 0
2 0
1 2
  • Tegnap voltunk ott az étel nagyon finom és bőséges volt.Kiszolgálás profi és barátságos volt.Ajánlom mindenkinek.

  • Báder Fogadó

    Maga a hely kinézetével semmi gondunk nem volt, a pincér udvarias volt, az ételek viszont szörnyűek! Alapból halászlé miatt mentünk, mikor jött a pincér felvenni a rendelést, mondtuk hogy halászlevet szeretnénk, mondta a pincér, hogy azt inkább ne, (gondolom több panasz volt rá,) állítólag az a szakács gyengéje, mondtuk oké, akkor húsleves, 1 kanál után vissza lett küldve az is, mert rettenet volt, a fatányéros, cigánypecsenye, mind rágós, íztelen, egyedül az üveg bor volt a finom amit ott fogyasztottunk, ami nem az étterem érdeme. Köszönjük szépen, soha többet!

  • Báder Fogadó

    Az ételek elkészítése és tálalása a hetvenes éveket idézi. Az ehetetlen étel (evőeszköz híján)a tányéron úgy hevert ahogy a fritukosárból kiborították. A savanyúságot elfelejtették kihozni, az evőeszközöket pedig az étel felszolgálása után tizenkét perccel tette elém egy hanyag mozdulattal az asztalra a felszolgáló. Rajtam kívül volt még három asztal tizenegy vendéggel. A mentegetőzés elfogadhatatlan volt. Szánalmas!


Értékeld Te is!

Báder Fogadó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Báder Fogadó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.