Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Barna-Bár és Étterem múltját tekintve kis vendéglátó egység volt mindaddig amíg egy napon meg nem álmodta tulajdonosa jelenlegi arculatát!

Számos átalakítás során érte el mai formáját!

Kialakításánál fontos szerepet kapott, hogy minden korosztály jól érezze magát nálunk a legkisebbektől a legidősebbekig!
Szerettük volna elérni, hogy a hozzánk betérők feledni tudják nálunk a napjaik fáradalmait! Ezért gondoltunk a játszótér kialakítására, valamint olyan elkülönített helyiségek megalkotására, amelyben nyugodtan elbújhatunk a gondjaink és mások szeme elől!

Presszórész, az étteremhez tartozó angol pub hamisítatlan angolszász hangulatot áraszt, valamint a külön elkülöníthető ebédlőrész-rendezvényterem amely ideális céges és családi rendezvények színvonalas lebonyolítására is, ami beépített látványkandallóval kellemes alpesi tájak hangulatát varázsolja elő.

Nagy teraszainkon virágos környezet, kellemes hűvös várja az ott helyet foglalókat figyelembe véve azok gyermekeit is a korlát megalkotásával! Fontos, hogy a szép környezet mellett nagy hangsúlyt fektessünk a biztonságra is!

Élőzene mellett tárjuk kedves vendégeink elé a magyar konyha gazdag, harmonikus ízvilágát!

Vendégszeretetünknek, hálánknak megfelelően minden próbálunk minden nap valamilyen akcióval, ajánlattal, különlegességgel kedveskedni!

Minden esetben vendégeink állnak a középpontban, ugyanis az ő elégedettségünk a mi sikerünk feltétele. Vendégeink által támasztott elvárások és igényeik optimális kielégítésére törekszünk. Véleményük alapján és a folyamatos teljesítményértékelést követően világossá válik számunkra, hol tartunk, min kell még javítani.

Vendég orientált alapelveinknek megfelel vállalati és vezetési kultúránk, melynek alaptétele, hogy csak olyan szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek, mint amilyet mi magunk is elvárunk fordított helyzetben.

Köszönjük, hogy elolvasta történetünket! Jöjjön el hozzánk és tiszteljen meg minket látogatásával!

Üdvözlettel : Barna-Bar

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 17
5 12
4 0
3 0
2 0
1 5
 • Barna Bár Étterem

  Libanapokon voltunk névnapozni az étteremben ezért a libanapok menüjéből választottunk. Az ételekre körülbelül 50 perc várakozás után jutottunk, langyosan…
  A libacomb és a párolt káposzta íztelen a kacsamell túlsült és a mellette lévő salátalevél homoktól ropogott. A zúza pörkölt kemény volt. Az ételek és a kiszolgálás nem érte meg a huszonnégy ezer forintot! Kritikán aluli és mérhetetlen csalódással távoztunk!

 • Barna Bár Étterem

  Kedves kiszolgálás, finom ételek korrekt áron. Köszönjük.

 • Barna Bár Étterem

  Két adag rántott szeletet kértünk rizs körettel. Kiszolgálás rendben volt.
  A rántott hús mint amit már egy hete bepaníroztak, az ize még rosszabb, a rizs hát brutál, de így legalább illett a húshoz. A pogácsa amit kihiztak sem feledteti ezt a pocsék kaját. Nem próbákozunk többet és nem is ajánlom

 • Kedves fogadtatás, mennyei ízek,nagyon szép tálalás és a végére egy meglepetés szerencsejáték...Nagyon jól éreztük magunkat!Megyünk máskor is!Ajánlom szeretettel az éttermet!

 • Kétszer rendeltünk sült csülköt elvitelre, mind a kétszer hiányzott a párolt káposzta a tálról. Másodjára már megkérdeztük, hogy miért nincs rajta a párolt káposzta mint ahogy az az étlapon is fel van tüntetve, a válasz: elfogyott. Nem jelezték hogy nincs, nem adtak mást helyette csak egész áron kifizettették mintha lett volna. Adtunk egy harmadik esélyt a helynek... direkt jeleztük, hogy kétszer már lemaradt a párolt káposzta és megkérdeztük hogyha most rendelünk, akkor lesz-e rajta. A válasz: igen most készül. Hazahoztuk a tálat, nem volt rajta. Felhívtuk őket, nagyon sajnálták, nemsokára jön majd egy kis desszert kompenzációként. Még nem ért ide... 2 hete.


Értékeld Te is!

Barna Bár Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Barna Bár Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.