Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
 • BelD'or Budafok

  Kíváló minőségű etélek sorait, és ismert prémium belga söröket kínálnak nagyon kellemes megjelenésű helyen, amelyhez egy kerthelység is tartozik. Megközelíteni is könnyű annak elenére, hogy nem a belvárosban található.

  Ezen és még több pozitív tulajdonságok, élményekben gazdag pillanatok ellenére nem tartom valószínűnek, hogy részvételünket tesszük ebben a sörözőben a kiszolgálás színvonala és reklamáció eredménytelensége miatt.

  Panaszunk benyújtása a rettenetesen hosszú várakozási időre, a megrendelt tételek összekeverésére, a megfeletkezett visszajáróra és a kiszolgáló gúnyos, cinikus reakciójára vonatkozott, amelyre a vártnál kellemetlenebb beszélgetés épült a továbbiakban. A tulajdonosok vagy felsőbb vezetők a kiszolgáló viselkedését és a várakozási időt akceptálták ("ez egy ilyen hely, ezt így szeretik"). Tehetetlennek éreztük magunkat és távoztunk, közben a kollégám megjegyezte hogy így nem fogják sokra vinni (ezt utólag sajnálom és belátásaim szerint ez nem hiányzott a meglévő feszült hangulathoz). Az ajtóban búcsúzásképp kaptunk egy pofon ajánlatot is valamelyik jelenlévő úriembertől a pultból, mivel tiszteletlennek érezték kellemetlen tapasztalataink szóvátételét. Azt kell hogy mondjam egy sajátos módját képviselik a vendéglátásnak.

  Az itt található pontrendszeren belül az ételekre az itallap választéka miatt több, a hangulatra a fentebb leírtak miatt kevesebb pontot adtam.

 • BelD'or Budafok

  A kiszolgálás udvarias, a helyiség hangulata kellemes volt. A sör hőmérséklete optimális, minősége kiváló.

  Annak ellenére, hogy a sörcsap "menet közben" készült el, nagyon jól éreztük magunkat.


Értékeld Te is!

BelD'or Budafok

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

BelD'or Budafok

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.