Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

Tokaj-Hegyalja központjában Tokaj város belvárosában található az a csárda, mely 1968-ban létesült és egykor rendkívüli népszerűségnek örvendett mind a környéken lakók mind pedig az idelátogató turisták körében. Néhány év szünet után társaságunk új tulajdonosként a csárdát teljesen újjáépítette és 2004. július 14-én Bonchidai csárda néven újra megnyitotta.
A csárda teraszáról páratlanul szép kilátás nyílik a Tiszára, melyet minden Tokaj-Hegyaljára érkező vendégnek egyszer át kell élnie.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 58
5 21
4 5
3 0
2 6
1 26
 • Bonchidai Csárda

  Eddig kétszer jártam ott. Egyszer 2021 nyarán, aztán 2023 telén.
  Először korhely halászlét ettem. Nagyon finom volt és nagy adag.
  Másodszor harcsapaprikást túrós csuszával. Az is nagyon finom volt és óriási adag.
  A kiszolgálással elégedett voltam és az árakkal is. Az étterem hangulatos.

 • Bonchidai Csárda

  Szivélyes kiszolgálás, kedves személyzet, az étel minősége pazar. Bátran ajánlom! :)

 • Bonchidai Csárda

  Ha Tokajban jártok menjetek el a Lebujba.5 km rel van távolabb,a bonchidai még csak lábuk nyomába sem érhet.Én ott többet biztos,hogy nem eszek.

 • Bonchidai Csárda

  Hangulatos hely. A személyzet kedves, gyors és nagyon segítőkész! Az ételek finomak, ízletesek. Egyedül azt sajnáltuk, hogy ekkora adagok mellett a desszert már egyszerűen 'nem fért'-:) Mindenkinek szívből ajánlom, hogy kipróbálja!!

 • Bonchidai Csárda

  Mindaddig elfogadhatónak találtuk a helyet, amíg nem kezdett el csöpögni a kátrány a tetőről. A teraszon ültünk ugyanis. A férjem inge a vállán fekete kátránycseppekkel lett tele. Elmenekültünk egy másik asztalhoz, gondolván, hogy a végén majd megbeszéljük a kárpótlást. Ilyen esetben a fizetendő összeg egy részét el kell engedni. A pincér valami pókról kezdett el beszélni, ezt nemigen értettük, hogy a pókoknak mi köze a történtekhez. A melegben megolvadt kátrány felismerhető. Semmiféle kárpótlást nem kaptunk a tönkretett ingért. Arra hivatkoztak, hogy ők csak pincérek, a főnök pedig nincs jelen, nélküle semmit nem tehetnek. Telefonálni meg se próbáltak. Micsoda hozzáállás ez.


Értékeld Te is!

Bonchidai Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bonchidai Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.