Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

Tokaj-Hegyalja központjában Tokaj város belvárosában található az a csárda, mely 1968-ban létesült és egykor rendkívüli népszerűségnek örvendett mind a környéken lakók mind pedig az idelátogató turisták körében. Néhány év szünet után társaságunk új tulajdonosként a csárdát teljesen újjáépítette és 2004. július 14-én Bonchidai csárda néven újra megnyitotta.
A csárda teraszáról páratlanul szép kilátás nyílik a Tiszára, melyet minden Tokaj-Hegyaljára érkező vendégnek egyszer át kell élnie.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 49
5 17
4 5
3 0
2 6
1 21
 • Bonchidai Csárda

  Botrányos , a pincér éppen csak kihozta az étlapot és választani se tudtam normálisan már vette fel a rendelést . 2x jött vissza és akkor már nem azt kérdezte hogy sikerült e választani hanem hogy mondjuk mit akarunk . Az étel szörnyű volt ízetlen , félig nyers nem véletlenül lett kész olyan hamar. Egy roston sült fogas filét kértem és csak másodjára sikerült azt kihozni amit rendeltem , horrorisztikus árakon , édesapám egy személyes bőségtálat kért amin felvolt tűntetve a libamáj is , a tányéron megse jelent hát gratulálok akkor minek van az étlapon? kérdezem én . Az étlapon megvolt említve hogy 10% a szervízdíj de nem 10% volt felszámítva. Az egészben a legjobb a cola volt . 4,2 értékelése a helynek de nem látszik rajta a pincér kedvetlen volt türelmetlen , ez az eddigi legrosszabb hely ahol ettem. Kritikán aluli! Ja és a mellékhelységről ne is beszéljünk;)

 • Bonchidai Csárda

  Kedves, segítőkész és figyelmes pincér. Gyors kiszolgálás annak ellenére, hogy nagy társasággal voltunk. Az ételek nagyon ízletesek. Csak ajánlani tudom!

 • Bonchidai Csárda

  Nem ajánlom az éttermet ...
  A kiszolgálás kritikán aluli...
  Miután megkaptuk az étlapot körülbelül fél óra múlva jött oda hozzánk valaki hogy ugyan mit szeretnénk rendelni... Más étteremben legalább megkérdezik addig szeretnénk e inni valamit... ( Főleg ebben a hőségben)
  A pincérnő rettentő flegma volt.. úgy járt kelt az asztalok között mintha rajta lenne a világ fájdalma...
  Az ételt majdhogynem csak ledobta az asztalra...
  Aztán mikor kihozta a második fogást.. üres kézzel távozott holott ott voltak az üres leveses tányérok...
  Aztán mikor megkértük, hogy csomagolják el a megmaradt ételt azt mondta várjunk majd jön valaki.. és tovább állt az ajtó mellett... Majd 20perc múlva ő maga jött oda elvinni , és akkor megkérdezte flegmán na akkor mit kell csomagolni..
  Majd ezután szintén vártunk még plusz fél órát arra hogy valaki a számlát ide adja és kifizethessük...hozzáteszem ilyen kiszolgálás mellett a 10%os szervizdíjat amit hozzá számolnak a számlához túlzásnak tartom... De gondolom muszáj volt ezt bevezetni emellé a kedves kiszolgálás mellé... Mert én erre nemigen adnék plusz borravalót.. az ételekről annyit hogy a halászlé az finom volt finom a köretnek kért egyszerű rizs borzasztó rossz volt,össze volt állva az egész
  Legközelebb biztos nem megyünk ebbe az étterembe!

 • Bonchidai Csárda

  Nyaralásunk mélypontja volt.
  15 fős baráti társaságunkkal a hagyományos kenutúránkon voltunk, szombaton este 9-kor szerettünk volna vacsorázni, ezért direkt odatelefonáltunk, hogy megérdeklődjük, hogy tudnak-e fogadni minket. A válasz az volt, hogy mehetünk és 'levest, illetve egyszerű főételt tudunk majd csak rendelni' számunkra ez teljesen rendben is volt.
  Ezzel szemben a valóság: a pincér a megérkezésünkkor azzal fogadott minket, hogy csak halászlevet vagy bogrács gulyást ehetünk mivel csak este 10 óráig vannak nyitva, ami számunkra megdöbbentő volt, hiszen 10 perccel ezelőtt nem ezt mondták a telefonban. Megérte volna nekik tovább nyitva tartani, hiszen 15 fős éhes társaság nem kevés pénzt hagyott volna ott náluk...de ezzel még nincs vége.
  Ezek után megbékéltünk a helyzettel és voltunk olyan naivak, hogy italt próbáltunk rendelni...amire a pincérnőnek egy lekezelő 'nem kérhetünk' és flegma pislogás volt a válasza.
  Csak, hogy egyértelmű legyen: 21:30-kor nem rendelhettünk egy pohár vizet az este 10-ig nyitva tartó étteremben!!
  Számunkra teljesen megalázó érzés volt az ahogy velünk bántak... ha nem akarták, hogy menjünk miért nem mondták a telefonban ?!
  A bogrács gulyás (feltételezhetően az aznapi maradék) 1800.- volt és ennél finomabbat otthon is tudtam volna főzni, de ez nem számít.
  Az utolsó csepp a fizetés során volt: direkt elkezdtünk egyesével előre menni és kifizetni a részünket, ahogy azt a korábbi éttermekben is tettük. A pincér közölte, hogy nem lehet külön fizetni és egyből egybe beütötte az összeget és kérdés nélkül hozzáadta a 10%-os szervízdíjat!!

 • Bonchidai Csárda

  (-10)OLVASS! Mivel sok volt a dicséret az étteremről ezért meg álltunk kis kirándulásunk során Április 13 an 2022. Hat felnőtt két gyermek. 4 felnőtt huslevest ett es a 2 szemelyes Bonchadai talbol evett. A huslevesben mar nagyon gyanus volt a rágós hús es a bonchadai talrol inkab ne is beszeljunk! Zsirban tocsogó rizs, hasábburgonya es rágós, nem friss hús.
  26 000 ft az ember tobbet varna. Elhagytuk az éttermet es ami aztan vart minket 1 oraval későb bizony nem kívánjuk senkinek!!!!
  Harom felnőtt es a 8 eves kislány egesz úton roszul volt nem beszelve az ejszakarol.A 8 eves kislany majdnem korhazba került !!!!!!!!!!!
  Az ahogyan elrontottuk a gyomrunkat vagy a husleves vagy a Bonchidai tálal kétség nincs!!!!!
  NEM AJÁNLYUK EZT AZ ETTERMET SENKINEK ES REMÉLEM VALAKI MIHAMARABB A KORMUKRE NÉZ!!!!!!!
  TOKAJ SZÉGYENE!!!!


Értékeld Te is!

Bonchidai Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bonchidai Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.