Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 02:00 Mutass többet
Zene típus:
Blues/Jazz, Pop, Dance, Alternatív
Felszereltség:
Élőzene, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Igazi CoolTour-élmény, 100% zene, tér, (élet)érzés...egy világnyi esszencia! Ilyet még nem éltél :)

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 7
5 2
4 1
3 0
2 0
1 4
  • Cool Tour Cafe Szeged

    I would not recommend this place to a friend, please avoid or send your enemy there instead! It looks romantic, but truth is that this is old, dirty, filthy place where you could possibly catch some kind of disease. Staff is not concerned about guests, they rather chat among themselves then cleaning or just being friendly ( a Bar was dirty and sink full of uncleaned dishes, in fact anywhere I looked it was only layers of untreatened dirt). Both girl and man was arogant, like I should serve them or treat their inferiority complex. I left this place with happiness and joy because I can choose not to be there anymore&never again, and I can spread the truth to good people to save themselves from this painful experience. How sad for the owner to ruin such good location and possibly good profit because of bad staff&not investing in interior. And if the bartender is actually an owner, then he is in deep sh.. trapped with own himself...

  • Cool Tour Cafe Szeged

    Bocsanat, de nem talalok ra mas szavakat, de a tulaj egy paraszt aki elrontja csak a vendegek hangulatat. A hely maga oke, de azert nem ereztem magamat vendegnek itt.

  • Cool Tour Cafe Szeged

    A tulaj tönkreteszi a hangulatot. Úgy mozgatja a látogatókat, mint valami sakkbábukat, amikor meg úgy érzi, hogy nincs elég fogyasztás hazugsággal csal ki pénzt emberekből. Mi egy 4 személyes társasággal érkeztünk 2 héttel ezelőtt, szombat este és azt hazudta nekünk, hogy este 10 után 1000 forintos belépő van, ami egyben koktél kupon is. Az még hagyján, hogy a kupont csak egyféle, és erősen vizezett koktélra lehetett beváltani (miközben egyikünk sem akart koktélozni, inkább boroztunk volna) de az utánunk érkezőktől már nem kérte a belépőt. Mint utólag kiderült a belépő nem is létezik.


Értékeld Te is!

Cool Tour Cafe Szeged

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Cool Tour Cafe Szeged

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.