Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz
Rólunk:

A páratlan gasztronómai élmény, káprázatos balatoni körpanorámával párosul a tihanyi visszahang domb tetején az Echo Étterem és Kávézóban.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 5
5 0
4 0
3 0
2 0
1 5
  • Echo Restaurant & Cafe

    Nem megbántásként írom, hanem segítség gyanánt. Az étlap választéka gyenge, a kiszolgálás csapnivaló ( Távozáskor sem apincérek, sem a pultos lányok nem voltak hajlandók köszönni. ) , a rendelt étel minősége borzalmas, az árak az adagokhoz képest magasak. Továbbá meg szeretném említeni a 12.5 %-os szervízdíjat, ami tudom, hogy manapság divat, de ha rajtam múlott volna egy árva vasat sem adtam volna! Kérem a vezetőséget, hogy ezen borzalmas kritikákra figyeljenek, mivel a csodálatos helyen lévő étterem ezt nem érdemli meg!

  • Echo Restaurant & Cafe

    Nem elég hogy azt mondták van reggeli, és mégsem volt..sok éves vendéglátós tapasztalatom után tisztában vagyok vele hogy a reggeli nyitás mindig nehézkes, de amikor mar fel oraja varunk arra hogy kiszolgaljanak es akkor kozlik velunk hogy a konyha csak fel12kor nyit..es meg ezek utan sem alltunk fel, nagy szo. De az hogy 2dl cappy narancs lé 1050ft volt az mar bicskanyitogato es elfogadhatatlan. A kiszolgálást hagyjuk is mert ezt mindennek lehetett nevezni csak annak nem.a panoráma minket majdnem kárpótolt. Az ételrol nyilatkozni nem tudok mert nem kaptunk ra lehetőseget sem hogy megkostoljuk.. es mivel emlitettem hogy vendeglatoztam, tavol állt tolem mindig hogy panaszt irjak , mert hibazni egyszer..emberi dolog..ketszer oke. De hogy levegőnek nézik a fizeto vendeget az mar szamomra is felhaborito volt. Szoval eletem elso panaszát sajnalom hogy egy nagyon szep es egyebkent kultralt etteremmel szemben kellett megfogalmaznom.

  • Műanyag paraván takarta el előlem a panorámát. Az étlap választéka silány volt. Szinte üres, sivár volt az étterem, ennek ellenére nehézkes volt a kiszolgálás. Másik vendéglőt kerestem, ezért az étel minőségéről nem tudok véleményt mondani..

  • Kimeredt,hideg,ehetetlen Ételeket kaptunk!


Értékeld Te is!

Echo Restaurant & Cafe

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Echo Restaurant & Cafe

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.