Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 19:00 Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Terasz
Rólunk:

Fábián Cukrászda Kávézó Kiskunfélegyháza Szent János tér 5.Fábián Fagyizó Kiskunfélegyháza Korond u.2 /Kossutth utcai gimivel szemben/

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 3
5 1
4 0
3 0
2 0
1 2
  • Fábián Cukrászda

    Glutén süteményt vásároltam, ötször legalább megkerdeztem hogy biztosan az e. Persze igen...unokahugom borzasztó rosszul lett tőle, összes tünete előjött és napokig beteg volt. Nagyon nem ajánlom mert ez nem játék, szerencse hogy nagyobb baj nem lett.
    Tegnap újra ott ettünk egy barátnőm keresete, hát a süti mintha legalább két hetes lett volna olyan szikkadt volt.
    Azt hiszem ezután soha többé...

  • Fábián Cukrászda

    Párom gluténmentes tortát kért a kislányom születésnapjára. Direkt a cukrásszal beszélt, hogy vanília kockából készítsenek tortát mivel az gluténmentes piskótával készül. Viszont a rendelésfelvételnél, az amúgy is láthatóan feszült állapotban lévő kiszolgáló hölgy sima vanília tortát írt a papírra, plusz a tortadísznek szánt marcipánt sem vezette fel a lapra, amiért külön kellett visszamennem. Otthon az ebéd utáni tortafelvágásnál aztán lett nagy "meglepi" - a család fele nem ehetett a tortából, mivel az glutént tartalmazott. Tanulságként elkönyvelhető, hogy a megrendelési lapot alaposan nézze át mindenki az átvételekor, mert nem garantálható hogy azt is fogja kapni amit kifizetett.


Értékeld Te is!

Fábián Cukrászda

Fábián Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.