Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 21:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A vendéglő belső kialakítása hangulatos, meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt kiváló.

Az étterem 30 fő befogadására alkalmas különteremmel, és hozzá tartozó terasszal rendelkezik, melynek hangulatát a kemence, a grillező, és a csikós tűzhely határozza meg. Különtermünk kisebb rendezvényekre lefoglalható.

Vállaljuk születésnapok, névnapok, legény- és leánybúcsúk, esküvők, céges bankettek és családi rendezvények lebonyolítását.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 3
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
 • Fapados Fogadó

  Egyből a közepébe is csapnék:
  A leginkább felháborító az egészbe az volt, hogy a személyzet nem volt hajlandó 7 órakor meleg reggelit felszolgálni, helyette olyan szendviccsel szúrta ki a szemünket, aminél egyikben a kolbász, másikban a sajt volt ehetetlen. Nem csak én, de a gyomrom se bírta...bár számíthattam volna rá, miután a vacsorában a hús félig volt megsülve..
  De mi jogon is engedi meg magának egy vendéglátó egység, hogy a FIZETŐ VENDÉG részére ilyen igénytelen ételt szolgáljon fel? Sőt azt, hogy a SZINTÉN A SZOLGÁLTATÁSOKÉRT FIZETŐ VENDÉG RÉSZÉRE azt mondja, hogy hát ők nem fogják kinyitni olyan korán a konyhát...7 órakor...mikor normális helyeken (legalábbis ott, ahol elkérnek ennyit a szállásért) 6-7től 9-10-ig van reggeli.
  Versenyre mentünk, szerintem örültem volna, ha nem olyat kell reggelizni, amit még a verseny megkezdése előtt viszont látok..

  A pincér -, vagy nem tudom minek hívjam, mert eléggé mindenes volt- nem tudott egy értelmes szót kiejteni anélkül, hogy gyakorlatilag tahó parasztnak nézett volna minket. Ilyenkor sajnálom a sok tehetséges fiatalt, hogy ezek veszik el tőlük a munkát, amit más szívesen elvégezve, és nem tartaná megerőltetőnek, hogy ki kell nyitni a száját ahhoz, hogy beszéljen.

  Este a teljes személyzet halott, a részeg törzsvendég bácsit, és a vak nénit kivéve, akik valami okból kifolyólag leszarják, ha bárki keresi őket...ott dögölhetnek meg a kapu előtt, ők ki nem fognak jönni, csengő meg nincs, hát mi jogon zaklatnám őket?

  Ha már itt tartok: a szagelszívó tökéletesen működött a mosdóban, csak épp nem kapcsolt be, de éreztem, hogy már nem sok kellett volna hozzá..

  Ja és a panzió részen a lépcső aljára egy "Vigyázz, az egyik lépcsőfok magasabb a többihez képest, de nem áruljuk el melyik, mert mi ilyen vicces fiúk vagyunk!" felirat igazán elfért volna...

  Az ágy (LEGALÁBB AZ) kényelmes volt...

 • Fapados Fogadó

  Jó ízű ételek, laktató bőséges adagok, minden elismerésem! Az étterem tiszta rendezett, a kiszolgálás kifogástalan.

 • Fapados Fogadó

  Tökéletes este volt,mind az ételek, mind a kiszolgálás terén, köszönöm!


Értékeld Te is!

Fapados Fogadó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Fapados Fogadó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.