Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 19:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Terasz
Rólunk:

Ciao, Anastasio vagyok!
Sétáltatok már Milánóban, a Dóm-téren egy tölcsér fagyival a kezetekben? Sajnos a dómot nem tudtam Fehérgyarmatra szállítani, de az igazi olasz fagyit elhoztam Nektek! Épp olyan, mint Milánóban. Édes, krémes, minden ízében olasz – és csak a Sétáló utcáig kell jönni érte.
Gelateria Milano fagyizó – egy tölcsérnyi Itália.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Keresztfiam ajánlására mentem a fagyizóba. Elsőre a bő választékot pillantottam meg, és a kedves barátságos tulajdonosnő segített a választásban.
    Amikor megízleltem az első gombócot, nagyon kellemes ízt éreztem. Én, aki két gombóc fagylaltot szoktam egyszerre elfogyasztani, 5 gombóc után csak azért hagytam abba, mert nagy bánatomra semmiképp nem tudtam többet megenni!
    Hihetetlenül különleges mindegyik, az egyik kedvencem a jánkmajtisi zöld-diós mascarpones, a mojito, a málna, na meg a többi.
    Másnap, mielőtt visszaindultam Budaörsre, még egyszer át kellett mennem Tarpáról fagyizni, mert utoljára ilyen különleges,fagyit Olaszországban ettem Sirmiónéban, (aki járt Olaszországban, tudja, hogy az a fagyik paradicsoma), bátran állítom, hogy ott is megállná a helyét! A budapesti árakhoz viszonyítva, kifejezetten kedvező az ár is, a minőség a budapesti felkapott fagyizókat messze lepipálja! Biztos, hogy ha ismét arra járok, vendég vagyok legalább 5 gombócra! Erzsébet


Értékeld Te is!

Gelateria Milano Kávézó

Gelateria Milano Kávézó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.