Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 21:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 6
5 2
4 2
3 0
2 1
1 1
  • Szeretünk ide járni. Igaz, nem túl régen fedeztük fel, de már az első alkalommal is jó volt beülni ide. A pincérek kedvesek, az adagok hatalmasak és ahhoz képest nincsenek túlárazva. Amit kértünk, azt kaptuk, se többet, se kevesebbet. Az ételek ízletesek, a málnaszörp egyenesen nosztalgikus, az étlap jól szervezett és bőséges kínálatú. Jövünk még! :)

  • Ma olyat tapasztalm, amit még egy étteremben sem. Törzsvendégek voltunk évekig, de egy ideje nem jártunk erre. Ma megdöbbentő volt, ami fogadott bennünket. Sokan voltak, ez igaz, 1 órát kellett volna várni az ebédre, de nem is ez verte ki a biztosítékot nálunk, hanem a kosz. Az asztal tele volt ételmaradékkal, üdítő maradványokkal. A pincér jött, hozta az étlapot, amit letett a retkes asztalra és közölte, hogy egy órát kell várni az ételre. Se egy köszönés, se egy asztal letörlés... Most nagyon csalódott vagyok. :(

  • 2018.03.17-én délután 6 felnőtt 2 gyerek fogyasztott az étteremben. Az ételek minősége, mennyisége, ára, felszolgálása kifogástalan volt.
    Köszönjük szépen Grácia! Bábel és Szűcs család Tassról és Kecskemétről.

  • Elvitelre kért a párom néhány fogást. Utólag már megbántuk. A fogások íztelenek voltak (marhapörkölt, húsleves, rántott hús). Két csillagot kap azért, mert nem drága és nagy adagokat adnak.


Értékeld Te is!

Grácia Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Grácia Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.