Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 20:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Parkoló
Rólunk:

Az itt kapható sütemények és nyáron a fagylaltok a cukrászda mögötti üzemünkben készülnek nagy gondossággal, kiváló minőségű alapanyagokból, hozzáadott tartósító-állagjavító-színező anyagok nélkül, hagyományos receptek szerint.A gyümölcsök jó része öko-gazdaságunkból frissen, vagy fagyasztva érkezik, a tejszín valódi, a csokoládé a Szerencsi Bonbon Kft. nagyon finom terméke. A gyümölcsökből nyerjük a különböző színeket is. Azon dolgozunk, hogy minden a lehető legfinomabb legyen úgy, mint ahogyan azt a legjobban szeretjük mi is ( a pult mögött és az üzemben.)

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.6
Összesen 5
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
  • Gyöngyössy Cukrászda

    Imádom ezt a helyet, az egész megyében nincs még egy ilyen! Minden nagyon finom, semminek sincs mű íze és mindig frissek a sütemények!

  • Gyöngyössy Cukrászda

    A legjobb hely a városban. A sütemények finomak, az eladók kedvesek, minden patyolat tiszta, ráadásul olyan tortákat készítenek, melyeket álmodni sem mertem. :) Nem beszélve arról, hogy vannak cukormentes süteményeik is!

  • Gyöngyössy Cukrászda

    A sütik túl édesek és árban nem mindenkinek megengedhetőek. Az eladók kedvesek, a vendég tér tiszta, széles a választék.


Értékeld Te is!

Gyöngyössy Cukrászda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Gyöngyössy Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.