Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló
Rólunk:

Várjuk kedves vendégeinket éttermünkben családias légkör, házias ízek.
Vállaljuk: Esküvők, Születésnapok,Bankettek, Ballagások, és egyéb más összejövetelek lebonyolítását 60 főig.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.4
Összesen 11
5 9
4 0
3 0
2 1
1 1
 • Három Tölgyfa Vendéglő

  Igen különleges hely, mert manapság-persze aki szereti-igen ritka a májból készült ételek sora az étlapon. A pírított borjú máj például osztályon felüli.

 • Három Tölgyfa Vendéglő

  Már egy éve hogy rátaláltunk erre az étteremre, és azóta legalább hatszor voltunk ott. Mindig mást kértünk, és mindig meg voltunk elégedve. Nagyon finomak az ételek, a nagy adagok utolsó falatját is jóízűen fogyasztottuk el. Köszönjük a finom ételeket, a figyelmes felszolgálást, további jó munkát kívánunk.

  Egyetlen negatívum az, hogy hideg időben nagyon érezni az étel szagot gyenge lehet a konyhában az elszívó.

 • Születésnapra foglaltunk 10före asztalt.A kiszolgálás hagyott némi kivánni valót,mivel a kihozott üveg bort simán felbontás nélkül lerakták az asztalra. Borospoharat sem hoztak. De a csúcs az volt amikor fél5 kor szerettünk volna még rendelni italt,s kerek perec megmondták,hogy 17órakor elkell hagynunk az éttermet,mert jön egy másik csoport!! Felháboritónak tartom a vendégekkel az ilyen bánásmódot!!! Foglaláskor nem közölték,hogy csak 17ó ig maradhatunk!! Mindenki vonja le a maga következtetését a dologról!

 • Ma ebédeltünk az étteremben.A kiszolgálás jó volt,viszont az étel ehetetlen. A hagymás rostélyosban olyan kemény volt hús,hogy nem lehetett megenni.Nem tudom,hogy szakácsnak mondható-e aki ezt csinálta.És még elnézést sem kértek!

 • Három Tölgyfa Vendéglő

  Az egyik legjobb hely ahol jártam. Még a menü is páratlan. Mikor meg étlapról rendel az ember akkor garantált a kulináris élmény.


Értékeld Te is!

Három Tölgyfa Vendéglő

Három Tölgyfa Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.