Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 21:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Az Őrségben járva Ön is keresi az itteni ízeket, azokat az ételeket, melyek erre a tájegységre jellemzőek?

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 5
5 3
4 0
3 0
2 1
1 1
 • Tegnap voltunk baráti társasággal-6 fővel.Az egyik pár már ismerte a helyet igy nyugalommal ültünk le az asztalhoz. Étlapot rögtön kaptunk kb. 10 perc után sem jött senki,hogy az italrendelést felvegye.Hangosan szóltam, hogy rendelnénk.Végre megérkezett a Fönőknő rögtön az ételrendelés is leadtuk.Szóltunk, hogy van 50% Bonunk szeretnénk használni Ez már nem tetszett Neki utána már barátságtalan volt.Sikerült két tétélt kihozni amiből a saláta hiányzott. Aztán megint két tétel ismét saláta nélkül. Végül az utolsó két tétel is célba ért.Saláták ecet, só nélkül,Holstein szelet keményen,krumplipüre helyett darabos krumplipüre kb. két kanálnyi.Jőtt leszedni az asztalt a privát beszélgetésbe simán beleszólt.Kérdése: hogy ízlett az étel mire Mi rögtön elkeztdük volna mondani,hogy mit észleltünk, de csak pár mondatig jutottunk.Tányérokat lecsapta az asztalra és felháborodottan mondta: hogy mit Akarunk féláron!!! Ezzel a stilusan,hogyan lehet vendégekkel dolgozni?? Ezt a helyett senkinek nem ajánluk.Nagy csalodás volt sikerüt a jó hangulatott elrontani.

 • Határ Csárda

  Őrségi ételeket szerettünk volna kóstolni.
  Az interneten elérhető adatok alapján ez ez étterem elég szimpatikus volt.
  Az épület új, de semmi extra, vagy népies.
  A tisztaság nagyjából rendben volt, kivéve néhány legyet és egy - két morzsát az asztalon.
  A feleségem "dávidháza dárdája"-t rendelt, ami alapvetően jó volt, de a töltelékben levő sonkát én jobb minőségűre cserélném (az illata nem tetszett, ha értik mire gondolok).
  Én vasi pecsenyét rendeltem dödöllével, ami kiváló volt, mennyisége is megfelelt. A dödölle nagyon finom volt. Az uborkasaláta már kevésbé ízlett, mert fürtös uborkát szerettünk volna enni és nem kígyó uborkát, ami nem volt a legfrissebb (néhol sárga volt a héja).
  Az ital választás esetleges, mert amit kértünk, az egyik sem volt: őszibarack lé helyett eper levet, kis üveges sör helyett csak nagy üvegest tudtunk választani. Ez azért nem veszélyes, mert így is megfelelt az ital.
  Desszertnek tökös-mákos rétest és hajdina málét szilvalekvárral rendeltünk.
  Mind a kettő kiváló és bőséges volt!
  Összességében jól éreztük magunkat és máskor is itt fogunk étkezni, ha erre járunk.

 • Határ Csárda

  A csárdához - az oldalon található egyetlen vélemény alapján - kissé félve érkeztünk (szervezett, csoportos út keretében).
  Rendkívül kellemesen csalódtunk!!!
  Mind a vendégfogadás, mind a szállás, mind az étterem kifogástalan volt.
  Nagyon szép és tiszta szobákban lettünk elszállásolva.
  A vacsoránk és a másnapi reggelink, ebédünk is nagyon finom volt.
  Az üzletvezetőt, a szakácsot és a pincérünket is külön dicséret illeti!
  Igazán vendégszerető emberek.
  A helyet bátran ajánljuk mindenkinek!!!

 • Határ Csárda

  A határ stimmel, a csárda már kevésbé. Meg szerettem volna ízlelni az igazi őrségi konyhát, s ezt a helyet választottam. Nem kellett volna.
  Belépve füstszag, pultot támasztó helyi Urak (nem narancslevet ittak), igazi kocsmai hangulat. Megkérdeztem, hogy jó helyen járok-e és sajnos igen. A terítő szerintem Húsvét óta nem lett kimosva, tiszta pecsét és kajamaradék, még a térképet sem szívesen raktam rá. Az étlap azonban jó pont. Nagy választék és valóban igen kedvező áron. Így hát gondoltam elviselem az intenzív füst-és zsírszagot, mert bizonyára finom étket kapok.
  Vasi pecsenye dödöllével volt a választásom. Jó íze volt, de semmi különös.
  Aztán egyre zavaróbbá vált a zsírszag, és az ,,álló vendégek" hangzavara. A pincér hölgy megpróbált kedves lenni, de valójában elég tehetségtelen a szakmájában. Miután végeztem, a szlovén faluba történő fontos telefonbeszélgetések miatt nem jött vissza többé, sajnos be kellett mennem a pult mögé, hogy fizethessek. Pedig még szerettem volna enni egy tökös-mákos rétest is, de valahogy nem volt már hangulatom hozzá...
  Aki őrségi ízekre vágyik, őrségi hangulatú étteremben, ezt a helyet messziről kerülje el!


Értékeld Te is!

Határ Csárda

Határ Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.