Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló
Rólunk:

Szeged egyik legkedveltebb étterme, olcsó, pénztárcabarát áron kínálja friss, természetes és egészséges alapanyagokból készült ételeit.

Levesek, főzelékek, frissensültek, rakott, húsmentes és csőben sült ételek, flekkenek, raguk és tokányok, tésztafélék és pizzák széles választékával várjuk a magyaros és mediterrán konyha kedvelőit.
Naponta változó menünket is megkóstolhatja a hozzánk betérő.

Lehetőség van az ételeink elvitelére is, valamint gyors és segítőkész futárjainknak köszönhetően ki sem kell mozdulnia otthonról és rendelhet, akár munkahelyére is.
Sőt, nálunk egész hétre megrendelheti ebédjét.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.1
Összesen 11
5 4
4 1
3 2
2 0
1 4
 • Hóbiárt Bisztró és Pizzéria

  A hely szar, a kaja szar!!!
  Szar az egész! Ezért cserébe olcsó, de még így is túl van árazva az a moslék. Gyerekként sokat jártunk oda akkor szerettük. Nem gondolom, hogy az ízlésem változott ekkorát. Inkább a 'minőség' került a béka segge alá. KATASZTRÓFÁLIS!!
  Senkinek nem ajánlom nehogy rosszul legyen.

 • Hóbiárt Bisztró és Pizzéria

  Ehetetlen a rántott szelet legalább kétszer újra panírozva újra mosva ki áztatva hogy eladható legyen ,hányingert keltő savanya íz maradt a számban még 10 perc után is. Nem ajánlom senkinek ez nem az első eset már. Aki azt mondja jól főznek vagy poziíivra értékeli az hazudik vagy az ismerösük.

 • 2020.10.10-én :15 óra 30-kor rendeltem kettő pizzát az étteremben, ott fogyasztásra . Rajtunk kívül még 3 ember várakozott, hogy a rendelése elkészüljön. 1 óra elteltével megkérdeztem: mikor lesz kész a pizzánk ? Nem tud a kiszolgáló választ adni, csak annyit,hogy milyen pizza, itt fogyasztva?. Megnézi, a rendelésünk elkeveredett. Hogy keveredik el, amikor rajtunk kívül 3 ember tartózkodik az étteremben. Nem 12 óra van, amikor sok a vendég. 20 perc múlva újra érdeklődtünk, de a szakács még mindig nem tudott róla, tovább várakoztunk.
  1 ÓRA 50 PERC ELTELTÉVEL ELKÉSZÜLT A PIZZÁNK, EKKOR VAN 17 ÓRA 20 PERC.
  A dühtől és méregtől alig láttam (láttunk). 2 órát vártunk a pizzára, ez a tény magában felháborító, de legjobban az dühít fel, hogy még bocsánatot sem kértek a történtekért. Azt már nem is merem megemlíteni, hogy kárpótoltak volna a 2 órás várakozásért.
  Egyszerűen minősíthetetlen ez az egész, a kiszolgáló intelligenciája egy nagy NULLA.
  SOHA TÖBBET NEM JÖVÜNK IDE!!!
  Biztos nem fog az én véleményem miatt tönkremenni az étterem, de hátha fontos valakinek a Vendég.
  Sisák Ilona

 • Hát sok negatív értékelést olvastam itt...Itt is emberek dolgoznak!Nincs velük semmi baj!Ki van írva hogy hány csillagos!Ne gyere be hercegnő!Én itt nőttem fel,SZERINTEM JÓ.Az emberekkel sincs semmi baj!Kifeszülnek miattunk vendégek miatt is,meg a főnök miatt is.Én adok egy ötöst!

 • A mai napon az étel kicsöpögve érkezett késve és még fizetéskor is átakartak verni . Felháborító számomra. Sajnálom de többszöri csalódás utan nem rendelek innen többet.


Értékeld Te is!

Hóbiárt Bisztró és Pizzéria

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hóbiárt Bisztró és Pizzéria

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.