Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 05:30 - 02:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
TV, WIFI, Biliárd, Csocsó

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 10
5 5
4 2
3 1
2 0
1 2
  • Ibolya Söröző

    Ilyen bunkó pincéreknek nevezett emberi(?) lényekkel rég találkoztam. 10 perc sorban állás után leálltak beszélgetni majd amikor megkérdeztem (természetesen a megfelelő hangnemben), hogy rendelhetek-e, rámförmedtek hogy ők dolgoznak és várakozzak. Nagy harc után megkaptam a két sörömet, elfogyasztottuk. Amikor már nem volt a poharunkban ital, odajöttek, hogy ha nem fogyasztunk adjuk át másnak a helyet, úgy hogy rajtunk kivűl kb. 5-8 asztalnál ültek emberek, bőven lett volna még hely 20 embernek. Csak az menjen ide aki szeretne elcseszni egy estéjét.

  • Ibolya Söröző

    A rövid hajú,szemüveges pultos olyan szinten bunkó,tahó,paraszt,hogy azt elmondani nem lehet. Normálisan,illedelmesen italt kérünk,'természetesen' borravalót adunk,de épp csak nem köpött le kiszolgálás közben. Ordítani azt mondjuk nagyon tud (a semmiért) Aki velem volt,és először járt az ibolyában,azt mondta,hogy az életben többször be nem teszi a lábát hozzátok. Ugyanezt a véleményt osztotta a rajtunk kívül ott lévő két vendég is. Botrányos.

  • Ibolya Söröző

    Tipikus debreceni belvárosi kocsma. Füstös, koszos, tele van emberekkel, de legalább jó áron van és lehet játszani is. A takarítónő jófej.


Értékeld Te is!

Ibolya Söröző

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Ibolya Söröző

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.