Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 19:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

"Jagyutt Pál a felvidék híres cukrászdáiban sajátította el a cukrászmesterség alapjait, majd Budapesten élesítette tudását. Önálló cukrászdát 1948-ban Balassagyarmaton nyitott, amit az államosítás pár év után elvitt. Huszonöt év után, nyugdíjba vonulásának évében kezdte el tortadíszek készítésével újra az önálló cukrászi létet. Ez a családi vállalkozásban indult tortadísz készítés 1980-ra érett meg arra, hogy megnyíljon az első üzlet, Orchidea cukrászda néven. Azóta állandó a fejlődés az
épületekben, gépezettségben, a barátságos hangulatú berendezésekben, de legfőképpen a szakmai tudásban, amit a tálcákon kínált süteménycsodák bizonyítanak,amik messzire elviszik hírét.
Jagyutt Péter az összegyűjtött tudás, tapasztalás birtokában sok országos és nemzetközi versenyen megmérette magát, melynek eredménye sok-sok díj, elismerés. Ő megyénk első cukrászmestere is.
Már a szakmagyakorlás kezdetekor megjelenik igénye a tudás átadása iránt, szakoktató a balassagyarmati és a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátó Iskolában.
A megyében elsők között volt, aki tanulószerződéssel iskolarendszerben tanuló diákokat vállalt. Évente átlagosan 6-7 diák szakmára nevelését végzi, aminek
eredményességét a gyerekek által nyert versenyek fémjelzik."

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Jagyutt Cukrászda

Jagyutt Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.