Információk
Pincészetünk az elsők között indult el a magángazdálkodás gödrökkel, kátyúkkal, akadályokkal teli útján, Kecskés József pincegazda vezetésével.
A szülői, nagyszülői örökségből ránk maradt területeket sikerült mára 16 ha nagyságúra növelni, amely elsősorban vörös szőlőfajtákkal van betelepítve.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon (Agancsos), a Jammertálban, a Winterseite gerincén, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – Portugieser, Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a Rajnai Rizling, Rizlingszilváni és a Chardonnay.
Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az Amáta Cuvée, amely Cabernet Franc és Merlot házasításából születik.
Borozónkban egy időben 60 fő tud kényelmesen helyet foglalni. A borkóstolás mellett lehetőség van étkezésre is. Vendégeinket hideg és meleg ételekkel tudjuk kínálni, melyek házi alapanyagokból készülnek.
Annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk a bor iránt érdeklődőkhöz, 2006 tavasza óta a „Fő utcán” üzemeltetjük a Kecskés Borházat, ahol borkóstolási, borvásárlási és hideg étkezési lehetőségekkel várjuk Vendégeinket. Borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát, ahol maximum 6 főt tudunk elszállásolni.